stigla beba

Kaley Cuoco postala mama, otkriveno i koje je ime dala kćerkici

Zvijezda Teorije velikog praska (37) i njezin partner Tom Pelphery dobili su prvo zajedničko dijete

Kaley Cuoco postala je mama. Zvijezda "Teorije velikog praska" i njezin partner Tom Pelphery dobili su prvo zajedničko dijete, kćer kojoj su nadjenuli ime Matilda Carmine Richie Pelphery. Cuoco je objavila da je rodila bebu Matildu 30. ožujka 2023.

"3-30-23‘, započela je u objavi s emotikonima srca. "Predstavljamo Matildu Carmine Richie Pelphrey, novo svjetlo naših života! Presretni smo i zahvalni na ovom malom čudu. ‘Hvala liječnicima, medicinskim sestrama, obitelji i prijateljima koji su nam neizmjerno pomogli posljednjih nekoliko dana. Nevjerojatno smo blagoslovljeni. Tome, nisam mislila da bih se mogla još više zaljubiti u tebe, ali jesam", poručila je.

Cuoco je neko vrijeme skrivala da ima novog dečka, no prošle godine je objavila njihovu zajedničku fotku na Instagramu te se s Tomom pojavila na dodjeli Emmyja. Da očekuju bebu objavila je sredinom listopada. Kaley nije htjela skrivati spol bebe poput mnogih svojih kolegica, već je javnosti dala potpune informacije. "Malena Pelphrey dolazi 2023. blagoslovljena, volim te Tommy", napisala je na Instagramu.

image
HUNTER ABRAMS/SHUTTERSTOCK

Tom je njena prava ljubav nakon ljubavnih brodoloma. Naime, glumica je prije Pelphreyja bila je dva puta u braku - od 2013. do 2016. bila je s tenisačem Ryanom Sweetingom, a za milijardera Karla Cooka udala se 2018., no njihov brak potrajao je samo tri godine. Osim toga, na setu "Teorije velikog praska" zaljubila se u kolegu Johnnyja Galeckog s kojim je provela dvije godine u vezi. On joj je od početka bio tiha patnja, no osjećaje su si priznali tek nakon 14 epizoda.Za magazin Glamour je rekla da se više nikada neće udati. "Voljela bih imati dugotrajnu vezu ili partnerstvo. Ali nikad se više neću udati. Apsolutno nikad. Doslovno to možete staviti na naslovnicu", rekla je Cuoco.

Linker
24. travanj 2024 23:02