Loše navike

Kanye West i Bianca Censori: Slaba higijena i neugodan miris ispriječili se na put sreći

Reper ljeto provodi u višeslojnoj odjeći, a ne voli se tuširati i rijetko koristi dezodoranse, kažu upućeni. Stoga je njegov neugodan tjelesni miris postao smetnja u vezi s Biancom.

„Muškarci se slabo peru...”, pjevao je Darko Rundek u pjesmi Haustora „Neobičan dan”, a dan bez sapuna, čini se, posve je običan dan u životu Kanyea Westa. Reper toliko malo drži do higijene da je to počelo utjecati na njegov odnos sa suprugom Biancom Censori, piše Radar Online. Westove, ili odnedavno Yeove, loše higijenske navike postale su sporna točka u njihovoj vezi i smetnja na njihovom dugom putovanju po svijetu.

image

I po najvećim vrućinama nosi slojevitu odjeću

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Istodobno, US Weekly piše da su Kanye i Bianca u „fazi medenog mjeseca i stalno jedno drugom pokazuju naklonost”. Uživaju na putovanju, na kojem zabavljaju javnost neobičnim odjevnim izborima, a 46-godišnji Kanye uz to je inspiriran i stvara muziku te je motiviran za oživljavanje karijere, zahvaljujući tome što je Censori uz njega. „Osjeća da je na rubu velikog povratka”, dodaje izvor.

image

Kanyea se u zadnje vrijeme može često vidjeti kako hoda bos

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glasine o vezi repera i 28-godišnje Australke počele su u siječnju, dva mjeseca nakon što je West okončao šestogodišnji brak s medijskom zvijezdom i poslovnom ženom Kim Kardashian s kojom ima četvero djece - kćer North koja sada ima devet godina, sina Sainta koji ima sedam godina, petogodišnju kćer Chicago i četverogodišnjeg sina Psalma. Veza sa Censori, šeficom arhitektonskog odjela u njegovoj mega kompaniji i dizajnericom nakita, brzo se zahuktavala, pa je uskoro objavljeno da je par „održao malu vjenčanu ceremoniju”. Iako nije jasno je li taj postupak pravno valjan, za dvojac je, kažu upućeni, vrlo stvaran. Kanye je, dodaju, sretan kako već dugo nije bio, osjeća da ga Bianca ispunjava i razumije kao nitko drugi. Navodno želi s njom ostati do kraja života.

I je li moguće da će to sve upropastiti zbog – nepranja? Reper se ovih vrućih dana, za razliku od razgolićene Biance, gotovo redovito pojavljuje u širokim majicama i jaknama, dijelom zato što misli da je to napredan modni pristup, a dijelom zato da prikrije višak kilograma. No, zbog toga je obliven znojem od glave do pete, pa kad počne skidati sloj po sloj sa sebe, Biancine su nosnice na udaru, tim više što se West baš ne voli tuširati, otkrio je izvor i dodao: „Sigurno kuha ispod svih tih slojeva. Njegov tjelesni miris je grozan, jer rijetko koristi dezodorans.”

Nakon što su proputovali Japan, par sada putuje Italijom. Bianca nosi minijaturne topiće, on ne nosi obuću, a bosonog se pojavio i kao gost iznenađenja na rimskom koncertu nekadašnjeg šogora Travisa Scotta (bivšeg partnera Kimine polusestre Kylie Jenner), održanom na povijesnom Circusu Maximusu. Okupljena masa ljudi oduševljeno ga je dočekala, pa reper koji se slabo pere možda dobro njuši da je sazrelo vrijeme za glazbeni povratak.

Linker
18. travanj 2024 04:14