romantika & met gala

Kao da su na spoju: Male nježnosti Nicole Kidman i njezinog supruga

Mnogi su Nicole Kidman proglasili najbolje odjevenom na Met Gali posvećenoj Karlu Lagerfeldu jer je glumica stigla u vintage kreaciji koju je nosila prije gotovo dva deseteljeća, a dodatnu pozornost je privukla i zato što su se suprug i ona ponašali kao da su na dejtu.

Nicole Kidman i Keith Urban stigli su na Met Galu kako bi proslavili dizajnera Karla Lagerfelda, a ponedjeljak u muzeju tretirali su kao mali dejt - doduše, pred stotinama kamera.

image
ANGELA WEISS AFP

Australska glumica za dolazak na najvažniji modni događaj odabrala je haljinu kojom je odala počast slavnom njemačkom dizajneru na vrlo nostalgičan način. Naime, Nicole je nosila ružičastu haljinu od tila koju je nosila i u reklami za Chanel No. 5 parfem iz 2004., koju je režirao Baz Luhrmann.

"Ovu haljinu nosila sam na snimanju reklame Chanel No. 5 koju smo Baz Luhrmann i ja napravili s Karlom", otkrila je Nicole na crvenom tepihu o vintage haljini koju je odabrala.

image

US-Australian actress Nicole Kidman arrives for the 2023 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 1, 2023, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art‘s Costume Institute. The Gala‘s 2023 theme is “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty.” (Photo by ANGELA WEISS/AFP)

ANGELA WEISS AFP

"Couture haljine traju toliko dugo upravo jer su izvanredne. Ako ih volite i pazite, bit će bezvremenske. Nositi nešto 20 godina nakon, a da izgleda ovako - ima nešto nevjerojatno u tome. Haljina je napravljena ručno, s detaljima od perja i nevjerojatno je udobna", izjavila je glumica koja je zablistala u haljini koja sadrži 250 komada ružičastog perja i 3000 šljokica, te ima šlep dužine četiri metra. Kidman je na Met Galu stigla u društvu svog supruga, glazbenika Keitha Urbana koji je odabrao klasično odijelo, a par, koji je u braku od 2006. godine, oduševio je gledalje malim nježnostima kojima nisu odoljeli čak ni na crvenom tepihu Met Gale.

Linker
12. travanj 2024 18:13