LJUBAVNE BOLI

Karijera na čekanju: Shakira žali što je sebe stavila na drugo mjesto zbog ljubavi

S obzirom na to da je njezina dugogodišnja veza završila nakon što je otkrila da joj je partner nevjeran, ne čudi što sada jasno daje do znanja da joj je žao što nije više mislila na sebe.

Kolumbijska pjevačica Shakira i njezin partner Gerard Piqué rastali su se nakon 11-godišnje veze u lipnju 2022. i to nakon što je ona otkrila da joj je nogometaš nevjeran, što je i opjevala u pjesmi "BZRP Music Sessions #53". Sada pak je u intervjuu za The Sunday Times, koji je dala uoči izlaska albuma "Las Mujeres Ya No Lloran", otkrila da žali što je život podredila njegovim ambicijama.

"Dugo sam stavljala svoju karijeru "na čekanje" kako bih bila uz Gerarda, dok on igra nogomet. Mnogo sam žrtvovala zbog ljubavi", kazala je popularna pjevačica koja s nogometašem ima dvojicu sinova - 11-godišnjeg Milana i 9-godišnjeg Sashu.

Shakira će 22. ožujka objaviti svoj novi album "Las Mujeres Ya No Lloran" na kojem se nalaze i pjesme očigledno inspirirane nevjerom i prekidom. I sam naziv albuma - "Žene više ne plaču" - daje do znanja da se radi o albumu na kojem se "obračunava" sa svojim bivšim.

image

Shakira sa sinovima Sashom i Milanom 2023. na dodjeli nagrada MTV

AFF-USA/SHUTTERSTOCK AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Kolumbijska pjevačica i španjolski nogometaš upoznali su se na snimanju spota za pjesmu "Waka Waka (This Time for Africa)", 2010. godine, a svoju vezu su potvrdili u ožujku godinu kasnije. Da se rastaju potvrdili su 2022. godine zajedničkom izjavom: "Nažalost, moramo potvrditi da se rastajemo. Molimo vas za privatnost u ovome trenutku zbog naše djece, koja su nam prioritet. Hvala vam na razumijevanju". No, iza kratke poruke skrivala se prava drama koja je uskoro izašla na vidjelo.

Naime, nekoliko tjedana nakon potvrde da se razvode Pique je uhvaćen s drugom ženom, 23-godišnjom studenticom Clarom Chiom Marti, da bi se kasnije ispostavilo da se njom viđao još 2021., kada je slučajno uhvaćena dok je on davao Zoom intervju. To je potvrdila i Shakira u pjesmi "BZRP Music Sessions #53".

"Oprosti, već sam u drugom avionu, ne vraćam se ovamo, ne želim još jedno razočarenje. Toliko si se pravio da si šampion, a kad sam te trebala, pokazao si svoju najgoru stranu", pjeva Shakira, pa nastavlja s refrenom: "Vučica poput mene nije za početnika. Vučica poput mene nije za tipove poput tebe. Prerasla sam te i zato si s djevojkom poput sebe."

"Shvatila sam da nisam ja kriva što si kritiziran. Ostavio si me kao svekrvinu susjedu, s novinarima na vratima i dugom u poreznoj upravi. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali si me učinio jačom", samo su neki od oštrih stihova u kojima pjeva o svemu što joj je priuštio. Ipak, najeksplozivniji dio Shakira je ostavila za kraj.

"Od ljubavi do mržnje samo je jedan korak. Ne vraćaj se, slušaj me. Bez ljutnje, dušo, želim ti sve najbolje s mojom navodnom zamjenom. Ne znam ni što ti se dogodilo, toliko si čudan da te ne mogu ni prepoznati. Vrijedim kao dvije od 22. Mijenjao si Ferrari za Twingo. Mijenjao si Rolex za Casio", poručila je pjevačica koja je lani u intervjuu za People priznala i da nove pjesme tematiziraju sve što je prošla u posljednje dvije godine.

image

Gerard Pique i Shakira 2019. godine

LEIRE P J/DYDPPA/SHUTTERSTOCK LEIRE P J/DYDPPA/SHUTTERSTOCK

"Prošla sam kroz poricanje, bijes, bol, prihvaćanje, tugu, nadu, prijevaru, ponovno nadu, uzbuđenje. Toliko emocija i osjećaja koji se ponekad čine pomiješanim, koji kao da nisu mogli koegzistirati u meni, a uspjela sam se raspetljati samo kroz svoje pjesme, bolje razumjeti samu sebe", poručila je Shakira koja je krajem prošle godine u intervjuu za Billboard priznala da je vjerovala kako će Pique i ona biti zauvijek zajedno.

"Moj prioritet je bio moj dom, moja obitelj. Vjerovala sam u ‘dok nas smrt ne rastavi‘. Vjerovala sam u san. Moji roditelji su zajedno 50 godina i vole se kao prvog dana. To je posebna ljubav, nesalomljiva. Tako da znam da je moguće. Željela sam to i za sebe i za svoju djecu, ali nije se dogodilo.

Linker
25. travanj 2024 16:28