glumica i vatrogasci

Kate Beckinsale završila na rukama zagrebačkih vatrogasaca

Britanska glumica s holivudskom adresom potpuno se udomaćila u Zagrebu, a jučer je posjetila zagrebačke vatrogasce u Savskoj ulici. Upoznala ih je na početku snimanja filma Canary Black, kada su osiguravali set kod zagrebačkog HNK-a.

Glumica Kate Beckinsale baš se udomaćila u Zagrebu. Navija za Vatrene, unatoč vremenu uživa u Adventu, a sada se sprijateljila i sa zagrebačkim vatrogascima. Dio vatrogasaca upoznala je još prije pet tjedana na snimanju filma Canary Black jer su dečki osiguravali set na zelenom valu kod HNK-a zbog jurnjave filmskih automobila. Sada ih je posjetila u centrali u Savskoj ulici, fotografirala se s našim hrabrim dečkima, dobila je kacigu sa svojim imenom i - spustila se niz vatrogasnu štangu.

"Priključila sam se zagrebačkim vatrogascima. Spašavat ću samo mačke na drveću. Hvala vam puno #vatrogascizagreb što ste mi napravili vatrogasnu kacigu i pozvali me da se dođem spustiti niz stup.P.S. Rekli su mi i da su hrvatska crijeva većeg promjera od engleskih i ne mogu razlučiti radi li se zaista o crijevima ili sam ja u nekoj bajci", napisala je zafrkantski post na svom Instagramu.

Spašavanje mačaka ne bi joj teško palo jer ih uz malu pomeranku i sama ima dvije koje obožava, a sve troje ljubimaca dovela je sa sobom u Hrvatsku.

Sličnu dvosmislenu objavu s dečkima iz vatrogasne postaje objavila je i za prvog zajedničkog susreta.

"Toplo bih savjetovala da stavite zabavu među noge ako želite vrlo brzo upoznati gomilu hrvatskih vatrogasaca", citirala je natpis s jednog bicikla za unajmljivanje, uz kojeg se snimila s prijateljicom i vatrogascima.

Njezina zafrkantska poruka svidjela se dečkima iz zagrebačke vatrogasne postrojbe pa su joj poslali poruku na Instagram: "THNX stvarno, sad svi zagrebački vatrogasci žele doći na snimanje tvog novog filma.Tko će gasiti požare i spašavati mačke?‘"

I naravno pozvali ju da ih posjeti u njihovoj centrali. Ona je to sada i učinila te postala pridružena članica zagrebačkih vatrogasaca, samo daleko od vatre.

Linker
19. travanj 2024 02:04