u dobrim odnosima

Kate Hudson otkrila kako je biti mama troje djece različitih očeva

S bivšima je prijatelj s kojima dijeli odgovornost prema djeci, a obitelj je organizirala kao malu, složnu četu u koja funkcionira po mušketirskom principu.

Holivudska glumica Kate Hudson dugo tvrdi da je sve osim konvencionalne mame, ali pritom nerado otkriva detalje o svojoj peteročlanoj obitelji. Stvar je u tome da joj nije jednostavno balansirati na žici između bivšeg supruga Chrisa Robinsona s kojim ima osamnaestogodišnjeg sina Rydera te bivšeg zaručnika, Matta Bellamyja. Naime, s engleskim glazbenikom i producentom dobila je još jednog sina, jedanaestogodišnjeg Binghama. S bivšima je u korektnoj vezi, tvrdi.

"Naš odnos mogli bismo opisati kao prijateljsko suroditeljstvo. Kad si jednom nekoga volio, to ne prolazi samo tako. Kad sve mine, uspostavljate drugačiju vrstu ljubavi. Možete imati jako dobru komunikaciju s bivšim partnerom i suroditeljem jer ste usredotočeni na ljubav svog djeteta, ali ipak, nije uvijek sve idealno", rekla je zvijezda romantične komedije Kako se riješiti frajera u deset dana.

Nakon dva neuspješna pokušaja, spetljala se prije šest godina s Dannyjem Fujikawom, pjevačem i gitaristom losangeleškog benda Chief. Bili su prijatelji iz mladosti, no on je godinama bio potajno zaljubljen u nju. Čekao je priliku da joj otkrije joj što osjeća, ali i trenutak kad ona nije u vezi. Kad se to dogodilo, iskoristio je ljepotu planina u okolici Los Angelesa, pozvao je na izlet i šarmirao kad je najmanje očekivala. Danas, pak, imaju četverogodišnju kćer Rani Rose, a prije godinu dana ju je i zaprosio.

"Imam troje djece s tri različita oca. Ne zanima me forsiranje konvencionalne ideje ljubavi ili braka. Voljela bih dugo moći intimno rasti s partnerom, ali pritom ne nosim ružičaste naočale", izjavila je za The Sunday Times ciljajući na svoje bivše.

Smatra da je, u situaciji kad brak ili veza ne funkcioniraju, bolje biti suroditelj u korektnom odnosu nego glumiti sklad kojeg nema i plaćati visoku emotivnu cijenu.

"Moj cilj u životu jest taj da želim osjetiti ljubav. Želim dati ljubav, ali sam i praktična, tako da živim dan po dan", rekla je dajući pritom na znanje da naporno radi na vezama sve dok vjeruje u njih.

Često ima na umu nevjerojatno sretnu vezu svojih roditelja, glumaca Goldie Hawn i Kurta Russella. Premda joj je biološki otac glazbenik Bill Hudson, često ističe da Kurta Russella smatra svojim pravim ocem. Upravo joj je njihov primjer pomogao da od svoje obitelji stvori složnu i, kako kaže, "jaku četu". Funkcioniraju po mušketirskom principu, a njihove spone nisu oslabile ni kad joj je najstariji sin ove jeseni krenuo na fakultet.

"Definitivno sam prisutnija kao majka sada kada sam starija. S prvorođenim Ryderom imam posebnu vezu jer sam sazrijevala kao mama dok sam ga podizala. Bilo je to najznačajnije razdoblje učenja u mom životu", zaključila je glumica.

Linker
19. travanj 2024 02:00