odigrala manju ulogu

Kate Hudson otkrila nevjerojatan iznos koji zarađuje od filma "Sam u kući 2": "Barem su pošteni"

Osvajačica Zlatnog globusa pojavila se u božićnom klasiku kada je imala samo 12 godina u jednoj od uvodnih scena, a s vremena na vrijeme zbog te uloge još uvijek dobiva novac. Iako je riječ o poprilično beznačajnom iznosu glumica ne krije koliko joj je drago zbog toga.

Iako je film "Sam u kući" božićni klasik u kojem se sjećate gotovo svih likova i glumaca zasigurno i danas malo tko zna da je u njemu ulogu ostvarila i slavna američka glumica i osvajačica Zlatnog globusa Kate Hudson. Ona je kao 12-godišnjakinja odigrala malu ulogu u drugom nastavku filma od kojeg još uvijek zarađuje i to poprilično nevjerojatan iznos. Naime, Hudson se u jednoj od uvodnih scena, u kojoj je Macaulay Culkin reprizirao svoju ulogu Kevina McCallistera, našla u ulozi članice dječjeg zbora.

"Još uvijek dobivam novac jer sam pjevala dio refrena. S vremena na vrijeme dobijem ček s iznosom od 10 centi", izjavila je glumica u podcastu Sibling Revelry, prenosi Deadline. Njezina izjava poprilično je iznenadila Joeya Lawrencea koji je također bio gost u podcastu pa je slavnu glumicu upitao ne koštaju li kuverta i papir više od tog iznosa koji ona dobiva.

"Barem su fer i pošteni", uzvratila je Hudson čije se bogatstvo danas procjenjuje na 80 milijuna američkih dolara. Inače, kći slavnih roditelja Goldie Hawn i Billa Hudsona koja je prvu značajniju ulogu odigrala u filmu "Korak do slave" iz 2000. godine za koju je osvojila nominaciju za Oscara, ali i Zlatni globus. Ostvarila je dvadesetak uloga među kojima su i one u filmovima "Kako se riješiti frajera u 10 dana", "Nije zlato sve što sja" i "Rat među nevjestama", a nedavno je odlučila uploviti i u glazbene vode. Četrdesetčetverogodišnja Kate krajem siječnja 2024. objavila je debitantsku pjesmu "Talk About Love" koju je napisala zajedno sa zaručnikom Dannyjem Fujikawom i kantautoricom Lindom Perry iz nekadašnje grupe 4 Non Blondes.

"U životu samo jednom možeš imati prvu pjesmu, a htjela sam da to bude nešto sa stilom i seksi. Željela sam da pjesma pokaže nešto moćno, a uz to sam htjela imati i kombinaciju različitih žanrova pa tako imamo malo rocka, popa, dancea i alternativnog stila. Puno je truda uloženo u ovaj singl, ali sam okružena prekrasnim ljudima s kojima je divno raditi", izjavila je tada Kate i najavila i izlazak prvog albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati već ove godine.

Linker
20. travanj 2024 23:34