Rijetko priča o njoj

Katie Holmes otvorila se o svojoj kćeri: ‘Bilo mi je važno da je stvarno zaštitim‘

Glumica i redateljica u jeku je promotivne kampanje za svoj novi film, i u njemu svojim doprinosom sudjeluje njena kći Suri, ali djevojčica ne glumi, nego - pjeva.

U jednom od rijetkih medijskih istupa Katie Holmes se otvorila u opširnom intervjuu za američki Glamour. Dotaknula se ozbiljnih i bitnih tema - poput seksualnih napada, otkrila je da sebe nikad nije doživljavala kao seksi ženu, a otvorila se i o svojoj ljubavi prema kćeri Suri. Ova 44-godišnja glumica proslavila se još kao tinejdžerica u seriji "Dawson‘s Creek", a trenutno radi na promociji filma "Rare Objects" kojeg je režirala. U filmu se nalazi scena u kojoj je glavna junakinja Benita, koju glumi Julia Mayorga, napadnuta.

"Najvažnije mi je bilo što će to učiniti Beniti nakon svega. Meni je, nažalost, seksualni napad tajna koju shvaćaju žene, tako da ne trebamo dijeliti previše kako bismo znale o čemu pričamo. Julia je bila nevjerojatna u toj sceni, a bila je stvarno teška za snimanje jer sam trebala samo njezino lice", opisala je Holmes kako je izgledalo snimanje te osjetljive scene.

image

Katie Holmes

SPLASH/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim prisjećanja kako joj je bilo snimati seriju kojom se proslavila i opreza da je javnost ne shvaća kao "seksi mladu stvar", Katie se otvorila i o obiteljskom životu s njenom 16-godišnjom kćeri Suri. Djevojčicu je dobila u braku s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, a u zadatak si je dala zaštiti je što je više moguće, jer je bila "jako vidljiva u ranoj dobi".

Baš kao i u većini kućanstava mlada dama žali za maminom odjećom iz mladosti, budući da devedesete sada doživljavaju svoj veliki comeback. "Mislim da se stil 90-ih potpuno vratio, osjećam se starom zbog toga. Proživjeli smo to već. Moja mama kaže da je trebala sačuvati stvari, i ja sam ih trebala sačuvati", osvrnula se glumica i redateljica na neizbježni stil svoje kćeri i njenih prijateljica. A odgajati tinejdžericu, potpuno sama, prod stalnom prismotrom medija, zasigurno nije lako.

image

Katie kći i Suri Cruise

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Ono što mi je bilo stvarno važno oko moje kćeri, jer je bila toliko eksponirana u najmlađoj dobi, da je stvarno zaštitim. Vrlo sam zahvalna što sam roditelj, što sam njezina majka. Ona je nevjerojatna osoba", kazala je Holmes. Poznato je da djevojčica nema nikakav kontakt s ocem, a majka je dobila puno skrbništvo. Prema dokumentima razvoda, Tom se složio da će bivšoj supruzi isplaćivati 400.000 dolara godišnje sve dok njihova kći Suri ne napuni 18 godina. Ponosna majka svoju Suri uključila je u filmove koje je režirala, no umjesto da glumi, djevojka u njima pjeva. Na otvornoj špici prošlog filma "Alone Together", pjevala je obradu "Blue Moon", a također će pjevati na nadolazećem filmu "Rare Objects". Katie je objasnila kako je do toga došlo:

"Nadam se da će uvijek raditi nešto na mojim filmovima. Uvijek je pitam. Ali oba ta iskustva proizašla su iz istog sentimenta koji volim u našoj industriji. Radite na projektima i postanete obitelj s ljudima. I to je jedan siguran, predivan i kreativan prostor. Tako da ja zbog ljubavi uključujem nekoga koga volim. To je način na koji volim raditi. Volim imati takav osjećaj. Za mene ima veliko značenje to što mi je bila tamo, jer ona je moje srce", objasnila je glumica.

Linker
19. travanj 2024 14:20