Priuštit će si malo gušta vikendom

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Propali pakt

Katy Perry ipak ne može bez alkohola, pa čak niti zbog Orlanda Blooma

Sutkinja "Američkog idola" apstinirala je tri mjeseca od gušta koji život čini ljepšim, a sada joj je dosta - griješit će subotom i nedjeljom što god njezin zaručnik mislio o tome.

Sutkinja "Američkog idola" apstinirala je tri mjeseca od gušta koji život čini ljepšim, a sada joj je dosta - griješit će subotom i nedjeljom što god njezin zaručnik mislio o tome.

Jedno je biti podrška partneru kad on zbog snimanja filma odluči da neće piti alkohol, a drugo je pretjerivati u iskazivanju "supporta". Ukratko, američka pop zvijezda Katy Perry malo je prepravila dogovor sklopljen s partnerom Orlandom Bloomom prije tri mjeseca. Tada su odlučili da će oboje izbjegavati alkohol neko vrijeme zbog njegovog filma koji snima u Londonu snima jer će mu biti lakše podnijeti apstinenciju ako mu ona ne maše čašom s gin tonicom ili vinom ispred nosa.

"Za mene je to bila prilika za resetiranje nakon Dana predsjednika. Bila je to sjajna prilika da se moje tijelo malo oporavi. Učinili smo to jer on upravo snima film u Londonu u koji mora usmjeriti svaki atom svog fokusa, pa sam pristala biti mu podrška", ispričala je sutkinja reality showa "Američki idol".

Dodala je da zna koliko je "teško učiniti bilo što, bilo da se radi o detoksikaciji ili o resetiranju organizma, ako vaš partner ne radi isto. Dakle, raditi to zajedno čini provedbu puno lakšom."

image

Orlando Bloom s kćeri Daisy Dove

GP/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Izdržala je, pružila je zaručniku podršku i na kraju zaključila - što je previše, previše je. Poslije tri mjeseca borbe sa sobom, shvatila je da se ne pronalazi ni u kakvom etiketiranju, pa tako ni u rigoroznoj apstinenciji od alkohola, prenosi Page Six.

Sada kaže da "zapravo ne pije" radnim danom u znak solidarnosti s Orlandom, ali će se "malo opustiti" vikendom.

"Imam 38 godina, balansiram svojom karijere i imam dijete koje voli trčati", rekla je pjevačica hita "Part Of Me" otkrivajući omiljenu aktivnost dvogodišnje kćeri Daisy Dove koju je dobila s holivudskim glumcem prije dvije godine.

image

Na izletu sa zaručnikom koji vozi njihovu kćer i njegovim sinom

JISHPHOTO/SHUTTERSTOCK

Orlando ima još 12-godišnjeg sina Flynna s bivšom suprugom Mirandom Kerr, dok pjevačica u propalom braku s komičarem Russellom Brandom nije imala djece.

Kako joj je raspored tijekom tjedna prilično zgusnut, uz to juri za kćeri ne bi li ju nahranila ili preobukla, a Orlando se u međuvremenu naviknuo na snimanje bez kapi alkohola, priuštit će si malo gušta. Ako mu smeta, neka ne gleda.

Linker
27. travanj 2024 05:53