VIRALNI VIDEO

Katy Perry paraliziranim licem zabrinula fanove: ‘Ovo je dokaz da je ona zapravo robot‘

Pjevačica je za vrijeme koncerta u Las Vegasu bezuspješno pokušavala otvoriti desno oko, a viralna snimka inspirirala je fanove da osmisle niz bizarnih teorija.

Pjevačica Katy Perry zabrinula je fanove snimkom sa svog nastupa u Las Vegasu, u kojoj na nekoliko sekundi izgleda paralizirano te je u više navrata pokušavala otvoriti jedno oko.

Na snimci se vidi kako je Perry, odjevena u srebrnu haljinu napravljenu od limenki, zastala između pjesama dok je publika uzbuđeno klicala. U jednom trenutku, desni kapak joj se sasvim zatvorio, dok je lijevim okom rastreseno treptala.

Nekoliko je puta rukom pokušavala otvoriti desno oko, koje se uporno zatvaralo do kraja, a naposljetku je uspjela i nastavila s nastupom.

Snimka je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, skupivši više od 19 milijuna pregleda. Brojni obožavatelji šalili su se kako je to dokaz da je Katy zapravo - robot, te da je pretrpjela mehanički kvar.

"Neuspješno kloniranje. Sljedeći put provjerite je li sav softver ažuriran i napravite potrebne popravke", napisao je korisnik TikToka, a drugi je predložio nešto realističniji razlog:

"Sigurno joj se ljepilo za trepavice zalijepilo za donji kapak, to se stalno događa."

image

Katy Perry na nastupu u Las Vegasu

LONDON ENTERTAINMENT SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Međutim, pravi razlog zapravo bi mogao biti medicinski. Prošle je godine Perry u epizodi showa "American Idol", u kojem je u ulozi sutkinje, otkrila natjecatelju Calebu da ima tzv. "treptavo oko".

"Nekoć sam se brinula oko toga, no tada je grupa mojih obožavatelja osnovala fan klub i nazvala ga ‘Katyno treptavo oko‘. Riječ je o mom desnom oku. Slavite takve stvari i ne brinite o tome", poručila je Katy.

Linker
21. travanj 2024 05:12