Rihanna

 DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Vrijedilo je

Kaže da je vrijedilo: Napio se s Rihannom, ona ostala čvrsto na nogama

Voditelj je rekao da su zapravo popili puno više nego što se u showu može vidjeti, čak oko 40 posto više, no neke su scene u montaži morali izbaciti.

Voditelj je rekao da su zapravo popili puno više nego što se u showu može vidjeti, čak oko 40 posto više, no neke su scene u montaži morali izbaciti.

Seth Meyers, voditelj talk showa "Late Night" na NBC-u, priznao je da je pred kamerama zavirio duboko u čašicu kad je u dijelu svoje emisije, koji je nazvao "Day Drinking", ugostio megazvijezdu Rihannu. Pijanstva iz 2019. prisjetio se gostujući u emisiji "The Late Late Show with James Corden" gdje je otkrio kako je tada bio "najpijaniji u životu, ali vrijedilo je svake sekunde".

Meyers u tom dijelu showa ugošćuje poznate osobe s kojima uz čašicu vodi zabavne razgovore. Prilog s Rihannom (35) traje gotovo dvanaest minuta i prikazuje pjevačicu i Meyersa (49) kako nazdravljaju žesticama, ispijaju pivo i otvaraju boce šampanjca. Voditelj je rekao da su zapravo popili puno više nego što se u prilogu može vidjeti, čak oko 40 posto više, no neke su scene u montaži morali izbaciti. Kada je poslije snimanja nekako stigao kući i prekoračio prag, nije imao snage za dalje, pa je zaspao u hodniku, na pola puta do sobe. Njegova supruga Alexi Ashe nije baš bila oduševljena prizorom - ostavila mu je čašu vode pored glave i otišla na spavanje.

Meyers je kolegi rekao i da se Rihanna držala puno bolje od njega. "Bio sam više nego pripit, a ona je djelovala kao da joj nije ništa. Mislim, ipak je mlađa od mene, popili smo jednaku količinu pića, ali njoj je bilo dobro. Nakon svega samo je izašla, izgledala je jednako dobro kao kad smo počeli", ispričao je svoje dojmove. U ispijanju pića pred kamerama dvojac je probao i neke mješavine inspirirane nazivima Rihanninih hitova, uključujući "Under My Rumbrella" (rum, sladoled s rumom i grožđicama u čaši ukrašenoj papirnatim kišobranima) i "Bitch Better Have My Bunny" (napitak od tekile poslužen u tijelu velikog čokoladnog zeca).

Linker
26. travanj 2024 11:41