Da je slična tati i ima majčine usne, vidjelo se 2021., na premijeri filma ‘Eternals‘

 MASSIMO VALICCHIA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Novi obrat

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta seli iz mamine vile vrijedne 25 milijuna dolara kako bi živjela s ocem

Višegodišnji napori da se holivudski glumac izbori zajedničko skrbništvo nad šestero djece s bivšom suprugom, prerasli su u tužnu, sedmogodišnju sudsku epopeju.

Višegodišnji napori da se holivudski glumac izbori zajedničko skrbništvo nad šestero djece s bivšom suprugom, prerasli su u tužnu, sedmogodišnju sudsku epopeju.

Uskrsni blagdani posebno su radosni za Brada Pitta jer će nakon razočaranja koje je uslijedilo nakon što su ga odbacili usvojeni sinovi, 22-godišnji Maddox, 20-godišnji Pax Thien te usvojena kći, 19-godišnja Zahara, napokon provoditi više vremena s jednim djetetom - kćeri Shiloh. Tinejdžerica je odlučila iz majčine vile u Los Angelesu vrijedne 25 milijuna dolara preseliti ocu, piše The Sun. Shiloh je Bradova i Angelinina biološka kći koja će u svibnju proslaviti 18. rođendan, a osim nje i troje usvojene djece par ima i 15-godišnje blizance, Vivienne i Knox. Koliko je poznato, majka ju za sada nije pokušala spriječiti.

Višegodišnji napori da se holivudski glumac izbori za zajedničko skrbništvo nad šestero djece s bivšom suprugom prerasli su u sedmogodišnju sudsku epopeju koja se sada počela rasplitati. Ipak, Maddox i Pax su odmah po punoljetnosti odlučili prekinuti sve veze s Bradom, a u studenome 2023. otkriveno je kako ga se odrekla i kći Zahara. Naime, nakon što je postala studentica koledža Spelman u Atlanti i pridružila se sestrinstvu Alpha Kappa Alpha, na predstavljanju je izgovorila samo prezime Jolie.

Vijesti da će Shiloh ipak živjeti s ocem dolaze nakon što je otkriveno da će natezanje po sudovima uskoro doći kraju jer će Brad prepustiti Angelini puno skrbništvo za koje se sve te godine borila. I dok se čeka i službeni rasplet oko skrbništva, Brad i Angelina nastavljaju sudski spor u Luksemburgu zbog njezine sporne prodaje polovice posjeda Chateau Miraval ruskom tajkunu Juriju Shefleru.

image

Shiloh s ocem i braćom Paxom i Maddoxom na premijeri filma ‘Unbroken‘ 2014. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 04:49