Christian Bale

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Obiteljske veze

Kći Christiana Balea izazvala pomutnju na modnoj reviji, ali ne zbog gracioznog hodanja po pisti

U raspravama o nepotizmu u umjetnosti i na estradi, koje već dugo traju na društvenim mrežama i u medijima, Emmeline Bale svrstana je među „nepo bebe”, baš kao i njezine mlađahne kolegice Kaia Gerber, Lila Moss i Leni Klum.

U raspravama o nepotizmu u umjetnosti i na estradi, koje već dugo traju na društvenim mrežama i u medijima, Emmeline Bale svrstana je među „nepo bebe”, baš kao i njezine mlađahne kolegice Kaia Gerber, Lila Moss i Leni Klum.

Emmeline ‘Luka‘ Bale oduševila je ljubitelje mode kad je ranije ovog tjedna graciozno pronijela modele Dolce&Gabbane na modnoj reviji u južnotalijanskoj regiji Apuliji, na samoj peti talijanske čizme. Na reviji je predstavljena nova kolekcija visoke mode brenda, inspirirana lokalnom zajednicom, njihovim načinom života, tradicionalnim rukotvorinama, pa i po svemu posebnim krovovima kuća gradića Alberobello.

Ako vam se prezime manekenke učinilo poznatim, za to ima razloga; 18-godišnja Emmeline kći je holivudskog glumca Christiana Balea, a iako već nekoliko godina nosi revije legendarnog modnog brenda, njezino posljednje pojavljivanje na pisti izazvalo je priličnu pomutnju, objavio je Yahoo! Entertainment. Nisu svi pratitelji modnih i drugih događanja, naime, oduševljeni njezinim manekenskim radom. U raspravama o nepotizmu u umjetnosti i na estradi, koje već dugo traju na društvenim mrežama i u medijima, Emmeline je svrstana među „nepo bebe”, baš kao i njezine mlađahne kolegice Kaia Gerber, Lila Moss i Leni Klum, sve redom kćeri supermodela. Njihove poznate majke (Cindy Crawford, Kate Moss i Heidi Klum) vjerojatni su razlog zbog kojeg su njihove nasljednice dobile prednost u modnoj industriji.

image

Ne sviđa se svima manekenstvo Emmeline Bale

TWITTER

Mlada manekenka starije je dijete englesko-američkog glumca i njegove supruge, američke manekenke srpskih korijena Srbislave Sandre ‘Sibi‘ Blažić, koja je ranije bila osobna asistentica glumice Winone Ryder, a par se navodno i upoznao tijekom snimanja filma „Male žene” u kojem su glumili Sibina šefica i Bale. Emmeline je rođena 2005., a njezin mlađi brat Joseph na svijet je stigao 2014. godine.

image

Emmeline Bale obožava umjetnost

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Christian i Sibi, Lukini roditelji

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osim što je bila model na nekoliko revija Dolce & Gabbana, Emmeline je i glumica. Debitirala je, naravno, u očevom filmu „Ford protiv Ferrarija” iz 2019., a uz oca se pojavila i u Marvelovom filmu „Thor: Ljubav i grom” iz prošle godine. U ranijim je intervjuima Christian Bale dao do znanja da je njegova kći obožavateljica umjetnosti, baš kao i on. „Moja kći je luda za umjetnošću, pa zajedno crtamo, slikamo, radimo skulpture. I tjera me da plešem i pjevam pjesme za koje nisam ni zamišljao da ću ih pjevati i uz njih plesati”, otkrio je otac koji nije mogao ne pomoći kad je mala Luka osjetila i glumački impuls.

Linker
26. travanj 2024 18:10