Najslađa podrška

Kći Marka Livaje, malena Elizabet, osvojila medalju prije tate: ‘Ovo je za njega, fali mi‘

Djevojčica se izborila za prvo srebrno odličje na gimnastičkom natjecanju, a vijest da se malena uvrgla na svog tatu, otkrila je ponosna mama, Iris Livaja

Dok Vatreni prebiru dojmovi i kuju planovi za okršaj s moćnom Argentinom u utorak, ne prestaju im stizati poruke pune ljubavi i podrške njihovih najmilijih. Tako je i Marko Livaja dobio najljepše moguće ohrabrenje. Dok je on s našim junacima i Zlatkom Dalićem planira kako iznenaditi i pobijediti moćnog suparnika u utorak, 13. prosinca, njegova kći Elizabet već je osvojila svoje prvo odličje. Ponosna mama šestogodišnje djevojčice, Iris Livaja, pohvalila se na Instagramu njenom srebrnom medaljom osvojenom u gimnastici.

"Jučer je bio tatin dan, a danas je njezin dan", objavila je presretna mama. Otkrila je kako joj je Elizabet, dok se pripremala za natjecanje, rekla: "Mama, možda ja danas donesem medalju kući. Za tatu, jer mi puno fali".

Kakva atmosfera vladala u obitelji Marka Livaje, najbolje svjedoči preslatka fotografija kojom se njegova supruga pohvalila na društvenim mrežama.

Ovaj put je riječ o njihovom sinu Lorenzu. Dvogodišnjak nosi maleni, nogometnim dres u kojem rastapa srca. Tko zna, možda će i on jednog dana tati donijeti svoju medalju? Kako god ispalo, podrška najdražih navijača donosi presudnu prevagu u odlučujućim utakmicama. Ulijevaju dodatno samopouzdanje i snagu: uz ovako slatke navijače, tata će biti nepobjediv.

Linker
20. travanj 2024 11:26