PROFIMEDIA
Fizički obračun

Kći Micka Jaggera uhićena na Ibizi. Prijeti joj do četiri godine zatvora

Jade Jagger danas će se pojaviti na sudu sa svojim dečkom nakon što su uhićeni zbog sukoba s policijom.

Jade Jagger danas će se pojaviti na sudu sa svojim dečkom nakon što su uhićeni zbog sukoba s policijom.

Kći legendarnog rockera Micka Jaggera i 31-godišnji Anthony Hinksona proveli su dvije noći iza rešetaka nakon što je svađa u restoranu eskalirala u fizički obračun.

Španjolski policajci danas su objavili da će pokrenuti privatnu tužbu protiv Jade Jagger i njezina dečka nakon što su uhićeni zbog navodnog napada na policajce ispred restorana na Ibizi. Sindikat španjolske policije SUP priopćio je da je zadužio odvjetnika da pokrene privatnu tužbu protiv Jade i njezinog novog dečka Anthonyja Hinksona.

Sindikat, koji ima više od 20.000 pridruženih članova, kaže da će ozbiljno kazniti par ako se dokaže da su napali policajce nakon svađe s osobljem u restoranu La Oliva. Kako pišu britanski mediji, vjeruje se da su 51-godišnja Jade i Hinkson jutros stigli na sud na Ibizi nakon uhićenja.

image
PROFIMEDIA

Svjedoci su rekli za MailOnline da je Hinkson pio viski u restoranu kada se počeo ponašati nepredvidljivo i agresivno, prijeteći i psujući osoblje i goste restorana. Priča se da je u jednom trenutku otišao u luksuznu trgovinu odjeće nasuprot restorana i kupio dizajnersku haljinu za više od 2000 eura kao dar za konobaricu u restoranu.

Osoblje restorana pozvalo je policiju oko 21 sat nakon što je navodno odbio otići, no nije se uspio smiriti te su ga policajci oborili na tlo prije nego što su ga odveli u lisicama. Jade koja je također bila u restoranu, navodno je bijesno protestirala zbog uhićenja svog dečka i navodno je optužila policiju za rasizam te gurnula jednog policajca prije nego što je i sama uhićena.

Nesretnom dvojcu prijeti do četiri godine zatvora, kao i velika novčana kazna ako se proglase krivima. mogli bi se suočiti s do četiri godine iza rešetaka, kao i velikim novčanim kaznama ako se proglase krivima.

Linker
26. travanj 2024 15:02