NOVA LJUBAV

Kći Monice Bellucci glavna je tema: Deva Cassel prvi put u javnosti s dečkom

Kćir Monice Bellucci i Vincenta Cassela zasjenila je svojom pojavom u paru sa zgodnim glumcem sve zvijezde koje su stigle na pariški Tjedan mode i očito je na pomolu novi glumačko ljubavni par koji se sprema pokoriti, bar za sada, talijansku kinematografiju.

Deva Cassel, zvijezda u usponu, kako ju nazivaju mediji, na Tjednu visoke mode izazvala je neviđeno zanimanje medija, ali ne zato što je nosila neku od reviju, nego jer se pojavila ruku pod ruku sa svojim dečkom, talijanskim glumcem Saulom Nannijem. Bilo je to prvo javno pojavljivanje 19-godišnje kćeri talijanske glumice Monice Bellucci i francuskog glumca Vincenta Casella s 24-godišnjim Nanijem kojem kritičari predviđaju sjajnu karijeru.

image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Par je svoju vezu zajedničkom fotografijom na Instagramu potvrdio prije tri mjeseca, a čini se da su se "spetljali" na snimanju talijanske povijesne serije "Leopard" koja će uskoro biti dostupna na Netflixu. Serija se snimala proljetos na romantičnim lokacijama na Siciliji i u Rimu, a očito se filmska ljubavna priča prelila i u stvarni život. Serija je inače omaž istoimenom slavnom filmu iz 1963. kojeg je režirao slavni Luchino Visconti, a za koji je dobio Zlatnu palmu i nominaciju za Oscara.

image

Deva Cassel i Saul Nanni dolaze na reviju visoke mode Christiana Diora u pratnji brojnih fotografa

MARIE GOUJON/IMAGO STOCK&PEOPLE/PROFIMEDIA

U seriji Nanni glumi Tancredija Falconerija kojeg je u filmu tumačio Alain Delon dok Deva igra Angelicu Sedaru koju je u utjelovila Claudia Cardinale. Ovo je prva velika uloga za Devu Cassel koja je nedavno debitirala u filmu Laure Luchetti "The Beautiful Summer".

image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Iako se nagađalo da će se Deva baviti modom, očito su prevladali roditeljski geni jer je posvećenija glumi nego što je modelingu iako su joj i u tome predviđali uspješnu karijeru. Svojom ljepotom nimalo ne zaostaje za svojom majkom koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, što je Deva pokazala i u Parizu. Jarko crveni ruž, tamne naočale i klasični bež baloner bili su pravi modni odabir za mladu glumicu koja očito baš kao i Monica Bellucci, štuje bezvremensku klasiku.

image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Deva je prošle godine u Milanu nosila reviju Dolce & Gabbana

PIOVANOTTO MARCO/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

A njezin zgodni plavooki dečko, osim u seriji ‘‘Leopard‘‘, početkom ožujka pojavit će se ponovo na Netflixu i to u seriji ‘‘Supersex‘‘, temeljenoj na životu Rocca Siffredija, poznatog talijanskog pornografskog glumca u kojem će ga glumiti u mladim danima.

Linker
20. travanj 2024 20:50