SRETNE VIJESTI

Kći Mustafe Nadarevića rodila djevojčicu i otkrila njeno neobično ime

Nani Nadarević i njezinom partneru Silviju stigla je prva beba, a na društvenim mrežama podijelili su niz fotografija na kojima poziraju s malenom.

Nana Nadarević, kći pokojnog glumca Mustafe Nadarevića i njezin partner Silvije Pleština postali su roditelji. PR menadžerica je vijest podijelila na društvenim mrežama, a uz prve fotografije kćerkice otkrila je i njezino neobično ime.

"Novi član stigao je u naš klan. Dobrodošla Rumi!", napisala je Nana uz niz fotki na kojima novopečeni roditelji drže kći u naručju, maze je i ljube. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Nanina objava raznježila je njezine pratitelje, a čestitke su se u komentarima samo nizale. Lijepim željama pridružili su se i influencerica Ella Dvornik, voditelj Tarik Filipović, glazbenica Nika Turković i mnogi drugi poznati.

Ponosni tata Silvije podijelilo je nekoliko fotografija s kćeri na svom profilu, uz opis kojim je nasmijao mnoge.

"Prije sam mislio kako mi je nastup u Milijunašu najvažnijih sat vremena u životu. Moja Rumi, kako sam bio naivan", napisao je Silvije, koji je javnosti postao poznat kada je prije 12 godina osvojio 250 tisuća kuna u kvizu "Tko želi biti milijunaš".

Na račun njegovog sudjelovanja u popularnom kvizu simpatični se par našalio i u lipnju, kada su sa svojim pratiteljima podijelili vijest da je Nana trudna. "Jedino što namjeravam otkriti o ovoj trudnoći je identitet oca, milijunaša.", napisala je tada PR menadžerica uz prvu fotku s trudničkim trbuščićem.

Podsjećamo, pokojni Mustafa je iza sebe ostavio troje djece. Kći Nanu i sina Ašu dobio je s televizijskom urednicom Snježanom Nožinić, dok iz braka s prvom suprugom Jasnom ima i kći Nađu.

image

Nana radi kao PR menadžerica

NEJA MARKICEVIC CROPIX
Linker
25. travanj 2024 20:55