Ava Phillippe

Kći Reese Witherspoon otkrila da se bori s anksioznošću: Ovo su njezini savjeti

Ava Phillippe otvoreno je podijelila svoju priču o borbi s anksioznošću za koju kaže da traje od kad zna za sebe.

24-godišnja Ava Phillippe kći je glumice Reese Witherspoon i glumca Ryana Phillippea te je velik dio svog života provela u fokusu javnosti upravo zbog svojih roditelja. To joj je pomoglo da na Instagramu oko sebe okupi čak milijun pratitelja s kojima redovito dijeli detalje iz svog života, a tijekom vikenda interakciju kroz anketu na Instagram Storyjima iskoristila je da bi progovorila o mentalnom zdravlju.

Naime, influencerica za koju se redovito piše da je vjerna kopija svoje majke, otvoreno je priznala da se i sama bori s određenim tegobama: "Borim se s anksioznošću od kad znam za sebe, a posebno intenzivno bilo je dok sam bila dijete i u tinejdžerskoj dobi", kazala je Ava. Pratitelji su nastavili s pitanjima, a među njima se našlo i ono kako se ona nosi s time? Phillippe je ovom odgovoru pristupila vrlo oprezno naglasivši da nema univerzalnog rješenja za sve, ali je rado podijelila taktike koje su njoj pomogle nositi se sa stresnim razdobljima.

"Nemojte podcjenjivati svoje osjećaje" kazala je, a prenosi E!. "Imate puno pravo osjećati se kako se osjećate, čak i ako se drugima to može činiti čudnim. Uz to, grubost prema sebi vam neće pomoći da se osjećate bolje ili da pronađete rješenje", ohrabrila je svoje pratitelje Ava te im savjetovala da isprobaju tehniku duboka disanja. "Udahnite nekoliko puta više nego što mislite da vam je potrebno", savjetovala je i dodala da testiraju svih pet osjetila: "Primijetite 1 do 3 stvari koje u tom trenutku možete pomirisati, dodirnuti, čuti,... I sjetite se: Ovaj će osjećaj proći, čak i ako se s njime morate nositi neko vrijeme."

Iako je pronašla načine kako se nositi s anksioznošću, kćer slavnih glumaca kazala je da i dalje nastavlja raditi na sebi i na drugim poljima te je otkrila da joj je najveća loša navika "čupkanje kože". "Iz nekog razloga mi je to izrazito primamljivo, ali mislim da sam postala bolja u obuzdavanju što sam starija" kazala je.

Osim što se pratiteljima otvorila po pitanju mentalnog zdravlja, otkrila je i da joj studiranje socijalne skrbi na Sveučilištu Berkeley uvelike oblikovalo današnju percepciju svijeta. "Obožavala sam ovaj studij i dobila sam priliku slušati mnogo fascinantnih kolegija poput društveno-političkih pokreta, sustavnih nejednakosti, psihologije i socijalne skrbi", objasnila je. "Iako se nisam nastavila baviti socijalnim radom i dalje smatram da je naučeno dosta formiralo način na koji se krećem po svijetu i moja gledišta oko nekih velikih pitanja" zaključila je Ava.

Linker
24. travanj 2024 19:01