Prva televizijska

Keanu dao košaricu DiCapriju i Scorseseu: Njegova televizijska karijera bila je kratkog daha

Slavni filmaši trebali su ujediniti snage u nadolazećoj TV seriji na kojoj DiCaprio radi puno desetljeće, no Reeves je iznenada odustao.

Keanu Reevesova televizijska karijera bila je kratkog daha i završila je samo dva mjeseca nakon što je objavljeno da će glumiti u seriji "Devil in the White City" iza koje stoje Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio. Reeves je trebao glumiti arhitekta i urbanog planera Daniela. H. Burnhama, a serija će se prikazivati na kanalu Hulu.

Produkcija već traži zamjenu glavne zvijezde u novoj drami, koja se razvija više od desetljeća. DiCaprio je na ovom projektu, odnosno njegovoj verziji radio od 2003., kad je još Tom Cruise držao prava za materijal, piše The Hollywood Reporter. Još je u kolovozu objavljeno da će Reeves glumiti u ovom projektu, što bi bila njegova prva televizijska uloga. Glavni lik u seriji je Burnham, koji je revolucionirao urbani krajolik i pomogao u razvoju prvih nebodera.

image

Keanu Reeves do sada nije glumio u TV serijama

BAUERGRIFFIN/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Scenarij je baziran na knjizi "Devil in the White City" Erika Larsena iz 2003., a priča priču dr. H.H. Holmesa, prevaranta i serijskog ubojice koji je stvorio opasni "Murder Castle" (dvorac ubojstava), u sjeni Svjetskog sajma u Chicagu 1893. Tko će glumiti Holmesa, još nije objavljeno.

Ovaj projekt istovremeno je ujedinio i poznate suradnike Scorsesea i DiCaprija, obojica su izvršni producenti. Ne očekuje se da će se Leonardo pojaviti ispred kamera u ovoj seriji, a Reevesa su ranije također pozvali da bude dio produkcijskog tima.

Scorsese i DiCaprio ranije su surađivali kao redatelj i glumac u brojnim filmovima: "Bande New Yorka" (2002), "Avijatičar"(2004), "Pokojni" (2006), "Otok Shutter" (2010) i "Vuk s Wall Streeta" (2013).

Linker
25. travanj 2024 01:24