STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK
Lijepe želje

Keith Urban iznenadio je Nicole Kidman s originalnom rođendanskom gestom

Keith Urban iznenadio je svoju suprugu te ju izvukao na pozornicu gdje ju pred prepunom dvoranom poljubio i čestitao joj rođendan, a čestitke je dobila i od svojih prijateljica, također glumica.

Keith Urban iznenadio je svoju suprugu te ju izvukao na pozornicu gdje ju pred prepunom dvoranom poljubio i čestitao joj rođendan, a čestitke je dobila i od svojih prijateljica, također glumica.

Glumica Nicole Kidman proslavila je 56. rođendan, ni manje ni više, nego na pozornici u Las Vegasu. Naime, uoči svog koncerta, suprug Keith Urban izvukao ju je na binu, poljubio ju i čestitao rođendan, a on a je zaradila ogromni pljesak. Iako joj je to bila sigurno najslađa čestitka, omiljenoj glumici najbolje želje na društvenim mrežama stigle su sa svih strana svijeta, a što je zanimljivo najviše od brojnih kolegica koju ovu Oskarovku iznimno cijene.

Tako joj je među prvima rođendan čestitala najbolja prijateljica, Naomi Watts, koja je čestitku objavila na društvenim mrežama – ‘‘ Sretan rođendan mojoj dragoj prijateljici. Za još mnogo godina dubokog prijateljstva i zabavnih avantura. Volim te do mjeseca i natrag. Zahvalna sam na tvojoj ljubavi i podršci.‘‘

Nicole i Naomi, obje rođene Australke, prijateljice su više od tri desetljeća, radile su zajedno u kazalištu, a zbližile su se tijekom rada na filmu ‘‘Flert‘‘ iz 1991..O njihovom prijateljstvu Naomi je nedavno izjavila-‘‘ “Već smo se poznavali, ali tada je zapravo započelo naše prijateljstvo. Puno je vremena iza nas i prošle smo kroz mnogo toga zajedno. Ta nas povijest veže i imamo veliko poštovanje i ljubav jedna prema drugoj."

A rođendan joj je na Instagramu čestitala i još jedna filmska zvijezda, Charlize Theron, a uz zajedničku fotografiju kratko je napisala: ‘‘Sretan rođendan Nic! Opsjednuta sam tobom od 2002.‘‘

Nicole Kidman jedna je od najuspješnijih holivudskih glumica s brojnim filmovima i nagradama iza sebe, a karijeru joj nisu uništili ni nespretni estetski zahvati o čemu se svojedobno mnogo pisalo. Nakon Toma Cruisea s kojim je bila u braku jedanaest godina, ljubavnu sreću pronašla s glazbenikom Keithom Urbanom s kojim je više od dvadeset godina.

Par ima dvije kćeri, 15- godišnju Sunday Rose i 13-godišnju Faith Margaret, a s Tomom Cruiseom posvojila je danas već odraslu kćer Isabellu i sina Connora.

Linker
28. travanj 2024 16:24