Danas je sretnija bez glume

 KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
Dosta je

Kelly Brook otkrila da više neće glumiti, fokusirana na svog supruga, ali i radijsku karijeru

Britanka, koja je lani proglašena ženom s najljepšim tijelom, u sretnom je braku s talijanskim manekenom Jeremyjem Parisijem kojem se ne bi svidjelo da na setu ljubi drugog.

Britanka, koja je lani proglašena ženom s najljepšim tijelom, u sretnom je braku s talijanskim manekenom Jeremyjem Parisijem kojem se ne bi svidjelo da na setu ljubi drugog.

Samokritičnost je rijetka osobina u zabavljačkoj industriji, no britanska bivša manekenka i glumica Kelly Brook (44) nema taj problem. Premda je u svibnju prošle godine proglašena ženom s najljepšim tijelom na svijetu zbog čega bi još uvijek mogla zablistati na velikom platnu ili televiziji, nedavno je za Daily Mail izjavila da se 28 godina nakon što je debitirala u toj branši ipak odlučila oprostiti zauvijek od glumačkih angažmana. "Bila sam užasna glumica”, priznaje danas uspješna radijska voditeljica i supruga 39-godišnjeg talijanskog manekena Jeremyja Parisija.

"Uvijek mi je bilo prilično teško pretvarati se da sam netko drugi. Rekli bi mi da sam, primjerice, "udana" za nekoga i nakon dva tjedna počela bih vjerovati da sam doista u braku. Bila je to užasna situacija", pojasnila je Kelly. Dodala je i to kako danas ne bi mogla reći suprugu, s kojim je već dvije godine u sretnom braku, da je neće biti zajedno neko vrijeme jer mora otići na snimanje.

"Teško mi je zamisliti situaciju u kojoj bih se okrenula Jeremyju i rekla mu: ‘Morat ću se na setu pretvarati da sam ljubavnica Ryana Reynoldsa, da li ti je to u redu? Mislim da to ne bi slutilo na dobro. Vjerujem da se moj muž s tim ne bi složio,‘” rekla je za Daily Mail.

Odluka ljepotice čije su tijelo znanstvenici sa Sveučilišta u Teksasu 2023. proglasili savršenim jer po njihovom sudu ima idealne proporcije - bujno poprsje od 93 centimetara, tanak struk od 61 centimetar i bokove široke 87 centimetara - neopoziva je. No, suprugova ljubomora nije jedini razlog zbog kojeg više neće glumiti: obožava spavati u vlastitom krevetu, što je na setu postavljenom tko zna gdje, neizvedivo. Osim toga, ne želi se odvajati ni od svog kućnog ljubimca, Teddyja. Riječ je o dražesnom mješancu pasmine Cavalier King Charles španijel i pudla. Jako ga voli i velik joj je problem odvojiti se od kuštravog psića. Dodajmo i to kako se Kelly Brook u glumi okušala nedugo nakon što je, u dobi od samo šesnaest godina, postala model (majka ju je kao tinejdžericu prijavila na natjecanje u ljepoti). Snimala je brojne reklamne kampanje, među ostalim i za automobilsku kompaniju Renault).

Kad je napunila sedamnaest godina, debitirala je kao glumica: pojavila se 1996. godine u maloj ulozi školarke u BBC-jevoj humorističnoj seriji "Fist of Fun". Dobila sporednu ulogu i u miniseriji "Odabrani" 2000. godine, potom se pojavila u epizodnoj ulozi u seriji "Smallville" o odrastanju i mladosti Clarka Kenta, odnosno Supermana. Među njenim značajnijim glumačkim ostvarenjima uloga je u NBC-ovom sitcomu "One Big Happy" koji je producirala Ellen DeGeneres te sporedna uloga u filmskom hitu "The Italian Job" iz 2003. godine u kojem je glumio i njezin bivši, akcijska zvijezda Jason Statham.

image

S bivšim partnerom, Jasonom Stathamom 2004. na dodjeli MTV Movie Awards

D STEINBERG/BEI/SHUTTERSTOCK

U autobiografiji "My Story" objavljenoj 2014., priznala je da ga je jednom pljusnula, a tešku ruku navodno je imala i dok je bila u vezi s ragbi igračem Dannyjem Ciprianijem.

Kako god bilo, danas je, radijska voditeljica na britanskoj postaji Heart FM, sretna je u privatnom životu i ne žali za glumačkom karijerom. "Bio je to najnevjerojatniji, kreativno najizazovniji i najisplativiji posao koji sam ikad imala", napisala je u objavi u svibnju 2015., nakon što je NBC otkazao seriju "One Big Happy" poslije dva mjeseca prikazivanja. Bilo je lijepo dok je trajalo, zaključila je voditeljica.

Linker
26. travanj 2024 22:11