Razbijesnila kćer

Kelly Osbourne rodila u tajnosti, a baka Sharon sve otkrila medijima

Mlada mama nije sretna što je Sharon podijelila detalje o bebi u TV emisiji, a njezina frustracija nije nimalo iznenađujuća jer je i vijest o spolu djeteta u rujnu dospijela u javnost zahvaljujući ponosnom djedu Ozzyju.

Kelly Osbourne i njezin dečko, glazbenik Sid Wilson iz grupe Slipknot, postali su roditelji. Iako su dolazak prve prinove pokušali sakriti od javnosti, Kellyna majka Sharon pohvalila se sretnom viješću gostujući u britanskoj TV emisiji The Talk.

Ponosna baka ispričala je da je Kelly rodila dječaka, kojeg su nazvali Sidney po njegovom ocu.

image

Kelly Osbourne i Sid Wilson na obiteljskom okupljanju

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Ide im odlično, baš odlično. Ona ne želi da njegova slika dospije u javnost i jako sam ponosna na nju", rekla je Sharon.

Čini se kako je svojim potezom naljutila svoju kći, koja se sljedećeg dana oglasila na društvenim mrežama s jasnom porukom. "Nisam ga spremna podijeliti sa svijetom. Nije na nikome osim na meni da dijeli informacije o mojoj bebi", napisala je Kelly.

image

Trudna Kelly u emisiji Red Table Talk

FACEBOOK/RED TABLE TALK/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Njezina frustracija nije iznenađujuća, pogotovo nakon što se njezin tata, legendarni Ozzy Osbourne, u rujnu "izlajao" o spolu bebe.

"Svima je rekao da ću dobiti dječaka prije nego što sam ja imala priliku za to. Samo sam mu rekla: ‘Ma daj, tata!‘ jer svakoga dana pjevuši pjesmicu i pleše od uzbuđenja što stiže dječak", priznala je Kelly u intervjuu za Entertainment Tonight.

Linker
18. travanj 2024 00:02