ROMANTIČNI SUSRET

Kendall Jenner ima novog dečka? Uhvaćena na spoju s poznatim glazbenikom

Nakon što su se navodno ljubili u privatnom klubu, manekenka i reper izašli su na ‘dupli spoj‘ s Justinom i Hailey Bieber.

Prošloga tjedna počelo se šuškati kako je Kendall Jenner, najtajnovitija članica klana Kardashian, ponovno zauzeta. Na blogu DeuxMoi objavljena je dojava da se manekenka u privatnom klubu u Los Angelesu ljubila s latino zvijezdom Bad Bunnyjem, a ovog su ih vikenda paparazzi snimili kako napuštaju isti restoran.

image

Kendall napušta restoran

ALEXJR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako navode izvori za Page Six, Jenner i Grammyjem nagrađeni glazbenik, pravog imena Benito Antonio Martínez Ocasio, zajedno su večerali u restoranu Wally‘s na Beverly Hillsu. S njima su navodno bili i Kendallini dugogodišnji prijatelji, bračni par Hailey i Justin Bieber, pa se nagađa kako je u pitanju zapravo bio dupli spoj.

image

Bad Bunny

FRANK VASQUEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ipak, čini se kako reper i manekenka još uvijek nisu spremni da njihova veza postane službena, pa su lokal napustili kroz različite izlaze. Bad Bunny se pritom trudio ostati neprimjetan, krijući lice ispod šilterice i okrećući glavu od fotografa. Jenner su paparazzi pratili cijeloga dana, a dok je izlazila iz teretane jedan od njih joj je dobacio neugodno pitanje. "Ljubi li se dobro Bad Bunny?", zanimalo ga je, no Kendall je odbila odgovoriti.

image

S parom su se družili i Justin te Hailey Bieber

SHOTBYNYP/THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, Jenner je slobodna od studenog prošle godine, kada je izašla iz dvogodišnje veze s NBA zvijezdom Devinom Bookerom. Izvori bliski bivšem paru ispričali su kako su njihovom odnosu presudili "užurbani radni rasporedi".

Linker
23. travanj 2024 07:26