Prava fešta

Khloe Kardashian pohvalila se velikim danom za svoju kćerkicu

Ponosna sestra Kardashian pohvalila se da je njena prvorođena kći ostala bez prvog mliječnog zuba.

Khloe Kardashian se pohvalila situacijom koju svaki roditelj doživljava s mnogo ponosa. Njezina četverogodišnja kći True Thompson izgubila je još jedan prednji zubić. Preslatku krezubicu mama je snimila i objavila na svojim društvenim mrežama. Kći 38-godišnje influencerice i NBA košarkaša Tristana Thompsona izgubila je svoj prvi mliječni zub.

Riječ je o prednjem zubiću s donje strane, uz neodoljive razmaknute zubiće, True je gubitak zuba opjevala. "Izgubila sam svoj zub! Izgubila sam zubu", pjevala je djevojčica mami u kameru koja je njihovo maleno slavlje objavila u nizu storija na Instagramu.

image

True je izgubila prvi zubić

INSTAGRAM

Uzbuđena djevojčica jedva je ostala u kadru, a mama se namučila da je snimi. "Izgubila je svoj prvi zub", napisala je Khloe uz emoji suznih očiju i srca. Cijelo slavlje odvilo se u kućnoj teretani, a iskusna influencerica videa je ukrasila blagdanskim, božićnim ukrasima s Instagram filtera.

Ovom sretnom božićnom scenom Khloe je pokazala da u njihovom domu većinu vremena vlada sreća, unatoč turbulentnom odnosu između nje i oca njene djece. Kardashianka i Tristan Thompson imali su burnu vezu ispunjenu prekidima, prevarama i šokantnim obratima.

Cijela njena obitelj bila je u šoku kada je par objavio da će True dobiti brata ili sestru putem surogat majke. "Možemo potvrditi da će True imati brata ili sestru koji je začet u studenom. Khloé je nevjerojatno zahvalna izvanrednoj surogat majci za tako prekrasan blagoslov. Željeli bismo zamoliti za ljubaznost i privatnost kako bi se Khloé mogla usredotočiti na svoju obitelj", objavio je glasnogovornik para.

Bila bi to sasvim sretna vijest da je Tristan bio odan svojoj "odabranici", na kraju se ispostavilo da ju je prevario i drugoj ženi napravio dijete i prije nego je njihova surogat majka zatrudnjela.

Linker
24. travanj 2024 05:03