Prvi Božić

Khloe Kardashian prvi put pokazala lice svog sinčića

Iako nema sumnje da će svijet uskoro upoznati sinčića Khloe Kardashian i Tristana Thompsona, za sada ponosna mama njegove fotografije objavljuje na ‘kapaljku‘.

Kod ženskog klana Kardashian sve mora biti najspektakularnije pa je takva bila i proslava Božića.

Vjerojatno najglamuroznija obiteljska proslava tog katoličkog blagdana održala se u kući Kourtney Kardashian u Calabasasu, koja je za tu prigodu bila ukrašena tisućama crvenih balona, desecima crvenih i srebrnih borova i obiljem poklona. Bili su tu i brojni zabavljači, a servirana je i raskošna večera koju su posluživali deseci konobara, dok je uzvanicima pjevala australska pjevačka zvijezda Sia.

Slavnoj pjevačici u jednom se trenutku na maloj bini u obliku božićne poklon kutije pridružila se i North West, najstarija kći Kim Kardashian, koja je s njom i zapjevala.

Kardashianke su zasjale u punom sjaju u glamuroznim haljinama, a zvijezda večeri bio je petomjesečni sinčić Khloe Kardashian kojem je to bio prvi obiteljski Božić. Bio je to i prvi put da je ponosna mama javno pokazala svog mališana čije se ime još uvijek ne zna, naime objavila je fotografiju na kojem se dječaku prvi put vidi lice.

Za obiteljsku fotku ispred bora pozirala je u glamuroznoj crvenoj haljini s kćerkicom True, odjevenom u crvenu haljinu i mališanom u crnom odijelcu. Na božićnom slavlju nije bio otac njezine djece, košarkaš Tristan Thompson s kojim je imala prilično turbulentnu vezu.

Linker
19. travanj 2024 23:50