Tko bi rekao

Kim Cattrall o svom seksualnom životu: ‘Kasno sam procvjetala po pitanju intime‘

Samanta iz ‘Seksa i grada‘ privatno nije božica seksa kako smo vjerovali, nedavno je priznala da je pravo zadovoljstvo spoznala tek u ranim 40- ima.

Da su fiktivni likovi jedna, a glumci od krvi i mesa potpuno različita priča, pokazala je zvijezda "Seksa i grada" - Kim Cattrall. Pamtimo je kao seksualno nesputanu, otvorenu Samantu čija je putenost ohrabrila žene da seksu pristupe poput muškaraca i pritom se odlično zabavljaju. Njezin izgled božice seksa dok u izvornoj seriji s koktelom u ruci pogledom istražuje nalazi li se u blizini frajer vrijedan njenog interesa, danas je dio popularne kulture.

image

S bivšim dečkom, kadanskim chefom Allanom Wyseom

WARD DONNA/ABACA/SHUTTERSTOCK

Zato se vjerovalo da je i Kim Cattrall izvan seta prpošna i vragoljasta. Međutim, glumica koja se ipak vraća u drugu sezonu serije "And just like that", nastavka "Seksa i grada", sušta je suprotnost Samanti. Otkrila je to nedavno u podcastu "Modern Love" u organizaciji The New York Timesa na Tribeca film festivalu. „Kada govorimo o intimi, po tom pitanju kasno sam procvjetala,” otkrila je glumica koja je već sedam godina u sretnoj vezi s Russellom Thomasom, britanskim inženjerom zvuka. Osvojio ju je dok je snimala prilog o ženskoj nesanici za emisiju "Woman‘s Hour" na BBC Radiju 4.

image

S partnerom Russellom Thomasom

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

"Ostali smo u kontaktu, a onda je on došao k meni u Vancouver. Bilo je vrlo hrabro od njega jer se zapravo nismo poznavali osim što smo bili na nekoliko zajedničkih obroka. Ali, došao je, odlično smo se slagali i od tada smo zajedno", rekla je 2020. za magazin People.

Poznato je kako je bila triput u braku: prvi put rekla je „da” 1977. stanovitom Larryju Davisonu, no brak je dvije godine poništen. Početkom 80-ih udala se za Andrea J. Lysona i zbog njega se preselila u Njemačku, a razveli su se poslije sedam godina. Njezina treća sreća bio je američki dizajner audio opreme i osnivač istoimene tvrtke, Mark Levinson. Možda je on poseban muškarac u njezinom životu spomenut u podcastu na Tribeci jer su 2002. zajedno napisali knjigu "Satisfaction: The Art of the Female Orgasm." U usporedbi s bivšima, vezu s Thomasom opisala je kao jednostavnu i laku.

image

Samanta, osim u seksu, najviše uživa u shoppingu

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

"Vrlo je ugodno biti u njegovoj blizini. Ima opaki smisao za humor i zgodan je, pravi melem za oči", rekla je. Međutim, on nije muškarac koji ju je seksualno nadahnuo i zbog kojeg je ispod plahti doživjela dotad neviđen tjelesni užitak.

"Procvjetala sam u ranim 40-ima. Dakle, u to vrijeme, bila sam u vezi u kojoj je eksperimentiranje bilo lako dostupno i bilo je zabavno", rekla je u podcastu i poručila ženama da se odnos prema seksu i intimnost mijenjaju s godinama, što trebaju prihvatiti, prenosi People.

"Kažite im ono što želite. Većina muškaraca o tome nema pojma, ne mislim anatomski. Našu anatomiju poznaju, ali ne i ono što ispod nje. S druge strane, većina žena previše je nervozna, previše tjeskobna ili nisu same napravile domaću zadaću kako bi otkrile što im se sviđa. Seksualnost nije samo rađanje djece već izražavanje nečega na vrlo intiman način", izjavila je glumica.

image

Sa Sarah Jessicom Parker u sceni iz izvorne serije

HENRY LAMB/BEI/SHUTTERSTOCK

Na kraju je poručila da se dubok i smislen odnos s nekim gradi, što je težak posao. "Nije lako, ali, ljudi osjećaju kada se to događa, sretni su. Sreća je mjesto gdje priprema nailazi na priliku", rekla je prije je dodala da je potrebno uložiti vrijeme kako bi partnerstvo cvjetalo.

"Kada upoznate tu osobu, posao tek počinje, ali to nije negativna vrsta posla. To je dobar posao. Smislen je. Kao što vidite, nisam baš romantična ili senzualna kada o tome pričam jer se u vezi treba raditi, gurati ju kako bi napredovali sve dok ste živi", zaključila je glumica.

Linker
21. travanj 2024 23:16