Prekinula šutnju

Kim Cattrall otkrila je jedini uvjet koji je imala za povratak ulozi Samanthe Jones

Kim Cattrall otkrila je da se samo nakratko vratila kao Samantha Jones u nastavku serije "Seks i grad" zbog činjenice da su joj producenti HBO-a odobrili jedini zahtjev koji je imala.

Kim Cattrall otkrila je zahtjev koji je tražila od producenata HBO-a kako bi se vratila u ulozi legendarne Samanthe Jones u drugoj sezoni serije "I tek tako...". Dugo se pisalo da postoje nesuglasice između 66-godišnje Kim i njezine 58-godišnje bivše kolegice Sare Jessice Parker, a glasine i optužbe su se pojavile kada je TV serija "Seks i grad" završila 2004. godine.

Nedavno je procurila informacija da će se Kim pojaviti u drugoj sezoni serije koja se trenutno prikazuje na streaming servisu HBO Max. Sarah Jessica Parker je potvrdila vijest o povratku Samanthe rekavši da su na ovaj način htjeli odati počast 25. godišnjici "Seksa i grada" i da su bili počašćeni što je Kim pristala na epizodnu ulogu.

Kim je sada otkrila da se samo nakratko vratila ulozi Samanthe zbog činjenice da su joj producenti HBO-a udovoljili jedinom zahtjevu koji je tražila. "Vrlo je zanimljivo dobiti poziv od čelnika HBO-a koji kaže: ‘Što možemo učiniti?‘ A ja sam rekla: ‘Hmmm... pusti me da budem kreativna‘", ispričala je Kim o telefonskom pozivu koji je primila. Glumica je rekla da je odlučila popustiti i konačno se vratiti ako joj se pridruži njezina originalna kostimografkinja "Seksa i grada", Patricia Field.

"Samo sam mislila, ako se namjeravam vratiti, moram se vratiti sa stilom Samanthe," dodala je. Rečeno je da će se Samantha pojaviti u sceni u kojoj preko telefona razgovara s Carrie, što znači da nisu snimale u istoj prostoriji.

Linker
24. travanj 2024 10:13