INSTAGRAM
Novi trijumf

Kim Cattrall podsjetila na Samanthu u seksepilnom, crnom negližeu

Kako bi što je duže moguće zadržala zavodljive noge i tijelo božice, Samantha se bori protiv starenja dostupnim kozmetičkim arsenalom, a rezultati se vide u kampanji prestižnog brenda.

Kako bi što je duže moguće zadržala zavodljive noge i tijelo božice, Samantha se bori protiv starenja dostupnim kozmetičkim arsenalom, a rezultati se vide u kampanji prestižnog brenda.

Čini se da Kim Cattrall, nakon kratkog pojavljivanja u seriji "And just like that" uživa u životu u kojem joj se sve posložilo da ne može bolje. Izgleda senzacionalno, a i dalje - baš kao što je to birala i na vrhuncu karijere - najviše obožava komade u crnoj nijansi. Nedavno se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom u uskom negližeu (haljini?), zbog kojeg je mnoge podsjetila na kultni lik Samanthe u "Seksu i gradu".

Radi se o tome da je britanska glumica jedna od slavnih i lijepih žena koje poziraju u zavodljivim pozama u novoj kampanji brenda Skims, uz pjevačicu Nelly Furtado, glumicu, manekenku i spisateljicu Hari Nef, zvijezdu franšize "X-Men" Lanu Condor te pjevačicu Coco Jones.

Britanka koja nam jako nedostaje u svojevrsnom nastavku "Seks i grada" još jednom je, nakon naslovnice britanskog Voguea prošlog mjeseca, pokazala tijelo božice. Kao i britki stil izražavanja: na upit kako se osjeća noseći Skims, otkrila je da je osjećaj "je*eno nevjerojatan", prenosi portal HollywoodLife.

Svoj izgled 67-godišnja zvijezda "Seksa i grada" prokomentirala je u lipnju u razgovoru za The Sunday Times. Tom prigodom rekla je da se predomislila i više "ne prihvaća starenje". Štoviše, suprotstavlja se starenju s najboljim mogućim kozmetičkim arsenalom.

"Sada sam u šezdesetima i borim se protiv starenja na sve moguće načine. Postoje fileri, botoks, postoji toliko različitih stvari koje možete istražiti i pokušati vidjeti je li to za vas", rekla je. A onda je, u stilu Samanthe, dodala na kraju kako pritom žena treba imati novac, moći si priuštiti najbolje i odabrati pravog kirurga.

Linker
26. travanj 2024 14:33