popljuvali je

Kim, ima li potrebe za ovime? Brojni fanovi smatraju da se osramotila novim videom

Iako u njezinoj namjeri nije bilo ništa loše, reality zvijezda je uspjela vrlo jednostavnu radnju prikazati kao nešto vrijedno detaljnog tutorijala.

Kim Kardashian se nedavno pohvalila novom kolekcijom za uređenje doma koja se sastoji od pladnja, okrugle posudice s poklopcem, veće posude s poklopcem, kante za otpatke i posude za maramice. Svi njezini komadi su sive boje, minimalistički i izrađeni od betona.

Nakon što je kolekciju predstavila na društvenim mrežama, osjetila je potrebu pokazati kako pravilno staviti maramice u posudu za slučaj da to netko ne zna učiniti. Iako je riječ o vrlo jednostavnoj radnji, Kim je snimila iscrpan tutorijal kako bismo se uvjerili da obična kutija s maramicama ne stane u njezinu posudu, već je potrebno sve maramice izvaditi iz kutije.

"Dakle, skinete poklopac, zatim otvorite kutiju, izvadite papirne maramice i samo ih stavite unutra. Stavite poklopac tako da mali komad maramice viri van - to je to!", detaljno je objasnila Kim.

Naravno, njezina namjera je bila da video bude poučan, no njezini fanovi okarakterizirali su ga gubitkom vremena jer "tko još ne zna staviti maramice u posudu?". Ostali fanovi su osim videa kritizirali i sam proizvod, kazavši da je cijena od 89 dolara za običnu posudu od betona ipak pretjerana.

"Zapravo kontaminirate sve maramice da biste ih stavili u drugi spremnik. Super", bio je jedan od komentara.

Kim je kolekcijom proizvoda za dom željela nadopuniti svoju kolekciju za njegu kože, a bila je inspirirana monokromatskim elementima u svom domu.

"Mislim da su betonski materijal i monokromatski dizajn važni za moje mentalno zdravlje", rekla je Kim koja vjeruje da se mnoge žene mogu povezati s njezinim osjećajem za stil jer se čini "dostižnim".

Cijela Kimina kolekcija za dom moći će se nabaviti za 355 dolara, što je nekome dostižno, a mnogima itekako ne.

Linker
18. travanj 2024 22:00