OPET SE PRIČA O NJOJ

Kim Kardashian ‘dovela‘ Playboy na Met Galu: 1000 sati za haljinu koja se raspala prije eventa

Iako su mediji prije samog eventa pisali kako Kim Kardashian ove godine nije pozvana, popularna influencerica, reality zvijezda i poduzetnica ipak je stigla na Met Galu, a svojim je izdanjem podsjetila na snimanje za Playboy.

"Željela sam bisere. Što bolje opisuje Karla od bisera? Uvijek prvo pomislim na kultne Chanelove bisere. Zato sam htjela biti prepuna bisera", rekla je Kim Kardashian magazinu Vogue nakon što se pojavila na crvenom tepihu Met Gale, najprestižnijem modnom događaju godine. Želje Kim Kardashian, kojoj je ovo jubilarno deseto pojavljivanje na Met Gali, u djelo je pretvorio američki dizajner Daniel Roseberry, kreativni direktor modne kuće Schiaparelli.

image
JAMIE MCCARTHY GETTY IMAGES VIA AFP

Kim Kardashian, koja je uvijek jedna od najekstravagantnijih uzvanica Met Gale nije razočarala ni ove godine. Intimne dijelove prekrila je satenskim bodijem, a ostatak tijela pokrili su biseri i to njih čak više od 50 tisuća slatkovodnih i 16 tisuća kristalnih, a za izradu haljine trebalo je čak tisuću sati. Kardashian je do Met Gale dopratila kći North, ali nije se s majkom pojavila i na crvenom tepihu.

Kim je priznala kako se haljina ipak malo oštetila dok je dolazila automobilom na događaj. "Neki biseri su popadali. Rekla sam kćerki da ih pokupi. Ipak su to pravi biseri, stavila ih je u torbicu", našalila se Kim koja je raskošnu kreaciju dopunila chokerom, bisernim naušnicama i prstenom od kristala i bisera. Sve je zaokružila neurednom pundžom.

image
ALEXJR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ove godine sam samo htjela biti glamurozna. Nisam osjećala nikakav pritisak. Samo sam se željela dobro zabaviti", poručila je okupljenima. Po inspiraciju je, kako je priznala, otišla u Pariz gdje se susrela sa slavnom Choupette, mačkom Karla Lagerfelda. "Bilo je pomalo zastrašujuće upoznati ju, rekla je Kim. No, lijepo smo se podružile u Karlovom uredu. Bilo je to slavlje ljubavi."

image
JAMIE MCCARTHY GETTY IMAGES VIA AFP

No, ne bi Kim bila Kim da njezino izdanje nije izazvalo kontroverze i to zato što je mnoge umjesto na legendarnog dizajnera Karla Lagerfelda kojem je bila posvećana ovogodišnja Met Gala, podsjetilo na njezino golišavo izdanje iz 2007. kada se slikala za Playboy. Na tom snimanju, koje je bilo emitirano u prvoj sezoni showa "Keeping Up With the Kardashians", reality zvijezda je nosila bisere ali bez ičega ispod.

Društvene mreže su odmah nakon njezinog pojavljivanja eksplodirale: "Kim Kardashian donosi Playboy na Met Galu. Molim vas recite mi da nisam jedini koji je je odmah pomislio na njezino snimanje za Playboy", bio je samo jedan od komentara.

Linker
12. travanj 2024 17:25