Prijateljska utjeha

Kim Kardashian očajna je zbog Kanyeovih skandala, a podršku joj pruža bivši dečko

Pete joj je uvijek na raspolaganju kad želi pričati, on joj je rame za plakanje kad god njen bivši suprug nekoga uvrijedi.

Premda više nisu par, Kim Kardashian i Pete Davidson ostali su bliski. Bio joj je najveća podrška tijekom eskapada njezinog bivšeg supruga Kanyea Westa, a čini se i da joj konstantno daje savjete kako sačuvati živce i hladnu glavu dok se cijeli svijet zgražava nad Yeovim postupcima.

Od kada je glazbeni mogul i modni dizajner, kako kažu ‘pukao‘ i u takvom stanju zaratio s cijelim svijetom, Kim je neutješna. Žao joj je što je bivši, otac njihovo četvero djece, tako u lošem psihičkom stanju, ali je pritom svjesna da bi njegov negativan publicitet mogao utjecati i na njezino poslovno carstvo. Kanyeove antisemitske poruke i rasistički ispadi nisu mala stvar, a ona je bila osam godina udana za osobu koja ih je izrekla - stoga je javnost još uvijek povezuje s kontroverznim izgrednikom čiji potezi šokiraju Ameriku.

image

Kim Kardashian dojadili su ispadi bivšeg supruga.

VASQUEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pete joj je uputio nekoliko utješnih poruka, ona ih zahvalno prihvatila i od tada redovito komuniciraju, kao prijatelji.

"Unatoč razlazu, Pete je Kim dao do znanja da će uvijek biti tu za nju kad želi razgovarati. Ona to jako cijeni, zahvalna mu je što imaju normalan, zreli odnos bivših ljubavnika koji se uzajamno poštuju", izjavio je izvor za portal Hollywood life.

Kad ne tješi Kim, Pete uživa na snimanju akcijske humoristične serije "Bupkis". Nedavno se pohvalio zajedničkim scenama sa slavnim glumcem, oskarovcem Joeom Pescijem koji tumači ulogu Peteovog djeda. Snimaju u New Yorku i sjajno se zabavljaju, što mnoge čudi. Naime, Joe Pesci rijetko je prihvaćao uloge u TV-serijama, ovo mu je tek druga u karijeri, piše Daily Mail.

Prije 37 godina glumio je u ne baš uspješnom televizijskom projektu NBC-ja "Half Nelson" i od tada je odbijao angažmane na malom ekranu. Pete Davidson nekako ga je uspio nagovoriti, očito zna kako pristupiti ljudima i dobiti ono što želi, od tješenja Kim do sklapanja prijateljstva s glumačkom legendom.

Linker
23. travanj 2024 03:16