nije joj lako

Kim Kardashian: ‘Teško je biti plavuša, izrast bojam i po osam sati‘

Poduzetnica i reality zvijezda pojadala se voditeljima showa ‘Live With Kelly i Ryan‘ kako joj se život zakomplicirao otkako je plavuša.

Nije lako biti platinasta plavuša. Možda se bolje zabavljaju od brineta, ali naličje te priče prilično je zahtjevno. Tako barem tvrdi poduzetnica i reality zvijezda Kim Kardashian. Otkako je u svibnju ove godine debitirala s platinasto plavom bojom kose, muku muči s održavanjem iste.

Najprije je trebalo izdržati četrnaest sati u frizerskom stolcu kako bi posvijetlila svoju tamnu boju kose i naposljetku (pokušala) postati suvremena inačica Marilyn Monroe na Met Gali. No, prava muka tek je počela, izjavila je Kim u talk showu "Live With Kelly i Ryan" na njujorškoj WABC-TV.

"Svijetla boja kose vrlo je zahtjevna. Korijeni definitivno rastu. Uskoro ću ih trebati obojati. Za srediti izrast moram odvojiti cijeli radni dan. To je toliko posla", pojadala se voditeljima, Kelly Ripa i Ryanu Seacrestu.

Tema je definitivno pobudila njihov interes pa su je upitali koliko često mora ići na bojanje izrasta svom frizeru? Odgovor je dao jedan od najslavnijih stilista za kosu, Dylan Brittain, umjetnički direktor frizerskog poslovnog imperija, "Rainbow Room International".

"Ovaj trend boje kose nevjerojatno je skup. Zahtjeva mjesečne ili dvomjesečne odlaske u salon zbog izrasta i osvježavanja boje, rekao je.

Kim je kimnula glavom, a voditelji nisu komentirali izjavu. Budući da je i Kelly Ripa plavuša, a bojanje njenog izrasta zacijelo ne traje cijeli radni dan, zacijelo je poželjela ponuditi Kim kontakt svog frizera?

Linker
11. travanj 2024 14:52