ŽELI IH ZAŠTITITI

Kim Kardashian u suzama: ‘Odgajanje djece s Kanyeom je stvarno teško‘

Reality zvijezda kaže da se svim silama trudi zaštititi svoje četvero djece od kontroverznog ponašanja njihova oca.

Reality zvijezda Kim Kardashian u novoj epizodi podcasta Angie Martinez otvoreno je progovorila o problemima na koje nailazi odgajajući svoje četvero djece s bivšim suprugom, kontroverznim reperom Kanyeom Westom.

"Suroditeljstvo je teško. Stvarno je je*eno teško”, rekla je kroz suze Kardashian, koja s Westom dijeli kćeri North i Chicago te sinove Sainta i Psalma.

image

Kim s kćerima North i Chicago te sinovima Saintom i Psalmom

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Kim je bila jako vezana za svog pokojnog oca, odvjetnika Roberta Kardashiana, te kaže kako takvu očinsku figuru priželjkuje i svojoj djeci. Objasnila je da se svim silama trudi zaštititi ih od kontroverznog Westovog ponašanja, koje uključuje i niz antisemitskih izjava kojima je podignuo prašinu proteklih mjeseci.

"Imala sam najboljeg tatu, imala sam najbolje uspomene i najveće iskustvo i to je sve što želim za svoju djecu dokle god to mogu imati. Ako ne znaju što se govori ili što se događa u svijetu, zašto bih im ja ikada donosila tu energiju? To je stvarno teška stvar za odrasle s kojom se nisu spremni nositi", rekla je Kim.

image

Kardashian kaže kako djeci ne želi reći niti jednu ružnu riječ o Kanyeu

BROADIMAGE SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Istaknula je da će biti spremna na potencijalna pitanja svoje djece o skandalima njihova oca, no kako dotad od nje neće čuti niti jednu ružnu riječ o Kanyeu.

"Jednoga dana će mi djeca zahvaljivati ​​što sam sjedila ovdje i nisam napadala njihovog tatu iako sam mogla", zaključila je.

Linker
22. travanj 2024 22:50