Sasvim neočekivano

Kim o uspjehu obitelji Kardashian: "Prevarili smo sustav, ne bismo trebali biti ovdje"

Uoči proslave 40. rođendana Scotta Disicka, inače bivšeg supruga Kourtney Kardashian, 43-godišnja Kim priznala je kako je zapravo nevjerojatno to što su Kardashiani postali javne osobe.

Gotovo da ne postoji netko tko ne zna za obitelj Kardashian i njihovu najpoznatiju članicu – Kim. Da, uistinu je iznenađujući uspjeh Kardashianovih, koji su postigli status svjetskih zvijezda zbog svog reality showa „Keeping Up with the Kardashians” te počeli diktirati suvremene trendove. Ova nekonvencionalna obitelj utjecala je na globalne standarde ženske ljepote, a bili su i među pionirima samopromocije na društvenim mrežama pa ih mnogi smatraju pokretačima vala influencera koji su zavladali digitalnim svijetom.

image

Kardashianovi su postigli status svjetskih zvijezda zbog reality showa „Keeping Up with the Kardashians”

FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK

Mnogima je još uvijek misterij kako su se Kardashiani na temelju showa uspjeli toliko uspeti na društvenoj ljestvici i zaraditi vrtoglave milijunske iznose, a iznenađenje ovim uspjehom ne skriva ni sama Kim.

Uoči proslave 40. rođendana Scotta Disicka, inače bivšeg supruga Kourtney Kardashian, 43-godišnja Kim priznala je kako je zapravo nevjerojatno to što su Kardashiani postali javne osobe, pogotovo kada se prisjeti početaka. Scott, koji ima troje djece s Kourtney Kardashian Barker, također se našalio da je u početku mislio kako show ne vodi nikamo.

„Ljudi, prevarili smo sustav. Uspjeli smo! Odgonetnuli smo kako stvari stoje i uspjeli!”, rekla je Kim koja se u međuvremenu više puta našla na naslovnici časopisa Vogue. „Ne bismo uopće trebali biti ovdje, kako smo dospjeli na ovu cool zabavu? Nismo bili cool djeca, kako smo uspjeli?”, dodala je.

Unatoč nevjerici što je reality show, koji se počeo emitirati u listopadu 2007. godine stekao toliku popularnost, Kim je ranije priznala da je slava nešto čemu je težila.

image

Kim je odlučila napraviti potpuni zaokret u karijeri i postati odvjetnica

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

„Novac je uvijek bio cilj, ali bila sam stvarno opsjednuta slavom. Slažem se s time da slava može stvoriti ovisnost, ali sada imam drugi fokus”, rekla je za Vogue Arabia u rujnu 2019. godine.

Naime, Kim je odlučila napraviti potpuni zaokret u karijeri i postati odvjetnica. Iako još nije službeno kvalificirana za odvjetnicu, na putu je da stekne potrebne kvalifikacije. Položila je ispit za studente prava prve godine tzv. „baby bar exam“ u Kaliforniji 2021. godine, a pravosudni ispit namjerava polagati u veljači 2025. godine. Osim toga, Kim se upustila i u glumačke vode pa smo ju zadnje mogli gledati u 12. sezoni serije „American Horror Story”, gdje je utjelovila lik žene koju nadnaravna sila sprječava da ima dijete, a okušala se i u ulozi producentice.

Linker
24. travanj 2024 00:20