Kim Kardashian i Pete Davidson

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
SASVIM ISKRENO

Kim otkrila razlog prekida: "Prebrzo sam se upustila u novu vezu, još nisam preboljela..."

Godinu dana nakon prekida veze s komičarom Peteom Davidsonom reality zvijezda Kim Karadashian otkrila je što joj je presudilo.

Godinu dana nakon prekida veze s komičarom Peteom Davidsonom reality zvijezda Kim Karadashian otkrila je što joj je presudilo.

Točno godinu nakon prekida s komičarom Peteom Davidsonom američka poduzetnica i reality zvijezda Kim Kardashian otkrila je da jako žali što je u tu vezu uskočila prebrzo, prije nego što je preboljela razvod od supruga, američkog repera Kanyea Westa.

"Željela sam ga zaboraviti, a to ne ide tako. Treba si uzeti vremena, jer od nekih stvari ne možete pobjeći. Proces gubitka treba odraditi do kraja, jer samo tako možete zaliječiti dušu, a tada se čista srca možete prepustiti osjećajima prema drugoj osobi", objasnila je 42-godišnja Kim u posljednjoj epizodi serijala "The Kardashians".

image

Kim Kardashian i Kanye West

CBMT/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kim i Pete Davidson svoju su romansu okončali nakon devet mjeseci, a kao razlog su naveli svoje pretrpane rasporede. Spojilo ih je njezino gostovanje u showu "Saturday Night Live" u listopadu 2021. Prema scenariju emisije poljubili su se pred kamerama jer je Pete glumio Aladina, a Kim princezu Jasminu, što je bio okidač njihove strasti. "Kad smo se poljubili, pomislila sam: "Hmm!" Bio je to scenski poljubac, ali ipak je bilo kemije. Da se razumijemo, nije bio super-ludi osjećaj, ali nekoliko iskri ipak se pojavilo. Sjetila sam se da nisam poljubila nijednog muškarca osim Kanyea punih deset godina", rekla je Kim u podcastu Amande Hirsch "Not Skinny But Not Fat".

image

Kim Kardashian

INSTAGRAM/KIM KARDASHIAN
Linker
27. travanj 2024 15:48