preljubnik

Klub ga kaznio, žena mu oprostila: Preljub najpoželjnijeg nogometaša Francuske šokirao svijet

Zbog golišavih fotografija koje je objavila njegova ljubavnica, tadašnji klub Arsenal kaznio ga je s 200 tisuća funti, a supruga mu je prilično iznenađujuće, oprostila prevaru.

Dok će se cijela Hrvatska spremati za dolazak naših brončanih reprezentativaca, u 16 sati igra se finale Svjetskog prvenstva u Katru, gdje će se sudariti nogometni divovi Francuska i Argentina. Među njima će na teren istrčati i perjanice ove dvije reprezentacije, napadači Leo Messi i Olivier Giroud.

Koliko postoji razlika u igri između legendarnog Argentinca i zgodnog Francuza, toliko postoji i razlika u njihovim privatnim životima.

Lionel Messi cijeli je život vjeran jednoj ženi, svojoj supruzi Antonelli kojoj uvijek prvoj zahvaljuje na podršci na brojnim dodjelama nagrada i priznanja. Poznaju se skoro cijeli život, da su u vezi saznalo se 2009. a vjenčali su se 2017. Par ima troje djece, u vezi su skoro cijeli život, a kako kaže legenda zaljubili su se još kao djeca u rodnom Rosariu. Par ima tri sina, Thiaga, Matea i Cira i njihov brak se smatra jednim od najljepših i najstabilnijih u svijetu sporta.

Što se za njegovog francuskog kolegu Olivera Girouda, igrača Milana, ne bi moglo reći.

image

Nogometaš sa suprugom i djecom koja su cijelo vrijeme u Dohi

FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA

On je u od 2011. u braku s Amerikankom Jennifer s kojom ima četvero djece, kćer Ariju te sinove Evana, Jadea i Arona, ali njihov je brak daleko od idealnog. Naime, zgodni nogometaš 2014. ulovljen je u preljubu i to samo zato što se njegova ljubavnica, manekenka Celia Kay, pohvalila avanturom tako što je na društvenim mrežama objavila fotografije polugolog nogometaša u hotelskoj sobi.

image

Olivier Giroud potračao je supruzi Jennifer nakon pobjede nad Marokom

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Skandal je odjeknuo poput bombe, a slavni nogometaš morao se javno ispričati supruzi i tadašnjem klubu Arsenal, koji ga je kaznio s 200 tisuća funti.

‘‘Ispričavam se svojoj supruzi, svojoj obitelji, svima u klubu, suigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti za svoju obitelj i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku‘‘, oglasio se tada na društvenim mrežama nogometaš koji oduvijek promovira kršćanske vrijednosti.

Naravno, kao svaki preljubnik, negirao je da je te noći uoči važne utakmice Arsenala bio u hotelskoj sobi s lijepom manekenkom, no to mu naravno nitko nije povjerovao. Iako je njegova supruga prešla preko preljuba i oprostila mu aferu, za zgodnim Francuzom i dalje trče horde obožavateljica pa je pitanje je li taj ljubavnički izlet jedini koju si je priuštio.

image
MIMMO CARRIERO/IPA-AGENCY.NET/PA IMAGES/PROFIMEDIA

U svakom slučaju, od onda ga supruga ne pušta iz vidika, pa je tako od početka Svjetskog prvenstva u Katru zajedno s djecom prisutna na tribinama i u hotelu gdje je odsjela francuska reprezentacija.

Linker
14. travanj 2024 13:10