U Parizu

Kod njih se duplo slavi: Ben i Jen uhvaćeni u posebnom trenutku

Glumac i latino diva nakon tajnog vjenčanja otišli su na medeni mjesec, gdje su proslavili također jedan bitan datum, okruženi svojom djecom.

Stara ljubav novog sjaja donijela im je dupli razlog za slavlje, naime Ben i Jennifer Affleck odlučili su napraviti pauzu od svojih pretrpanih poslovnih obaveza i otputovati na medeni mjesec u najromantičniji grad na svijetu - Pariz. Dok su tamo Ben i J.Lo imali su i dodatni razlog za slavlje - 53. rođendan latino dive, koji nisu propustili proslaviti.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck "Loulou"

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Rođendansku proslavu na medenom mjesecu Jennifer je organizirala u talijanskom restoranu Loulou. Uz Jen i Bena bila su i njihova djeca iz prošlih brakova - Seraphina i Violet kao i njezini blizanci Max i Emme.

Fotografi su uspjeli uloviti samo djelić proslave, kada su se Jennifer i Ben s djecom ustali i razgovarali s osobljem restorana.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck Seraphina, Violet, Maximilian i Emme

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Ben je bio elegantan u plavom, na tamne hlače odjenuo je svijetlu košulju, koju je podvrnuo u rukavima. Jennifer je odabrala upečatljivu haljinu boje fuksije. Otvorenih ramena i zanimljivog izreza na dekolteu JLo je ponovno pokazala svoje istrenirane ruke, a dugačka komotna suknja jamči eleganciju i komociju vrućeg pariškog dana.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Na svoj je rođendan Jennifer Lopez odlučila svijetu predstaviti i inovativni proizvod za njegu kože tijela. Naime u sklopu svog branda J.Lo Beauty do sada je imala samo proizvode za njegu lica, no ponudu je odlučila proširiti i to ni više ni manje nego balzamom za - guzu.

Taj dio tijela zaštitni je znak latino dive već desetljećima, a sada je predstavila balzam za učvršćivanje i njegu baš njega. Na svojim službenim kanalima pustila je i reklamu u kojoj glavnu ulogu ima upravo - ona.

Linker
25. travanj 2024 20:56