Ples sa zvijezdama

Koja je koja? Ana i Lucija Zaninović prevarile žiri, biste li ih vi prepoznali?

Sestre blizanke zajedno su otplesale tango uz Marija Ožbolta, a nakon plesa našalile su se sa žirijem.

U petoj epizodi ‘‘Plesa sa zvijezdama‘‘ tema plesnih nastupa bila je - prijatelji i obitelj. U nedjelju su svi kandidati nastupali s nekim od svojih bliskih prijatelja ili članova obitelji pa su se na sceni pojavili i njihovi posebni gosti. Ana Zaninović nije morala mnogo dvojiti koga će pozvati u emisiju - s njom je zaplesala sestra blizanka Lucija Zaninović. Sestre su zaplesale tango s plesačem Marijem Ožboltom. Jednako odjevene i s identičnom frizurom zaista je bilo teško razaznati koja je koja.

image

Ana i Lucija Zaninović, Ples sa zvijezdama

NOVA TV

Nakon plesa jedna od njih je ostala na pozornici da čuje ocjene žirija. "Plesala si sa sestrom, jako ste slične, a razlika se vidi u tome što jedna već sad jako dobro pleše", rekao je Igor Barberić kandidatkinji ispred sebe. "Vidi se Ana da ti informacije polako počinju sjedati na tvoje tijelo. Napredak je vidljiv", zaključio je Marko Ciboci, a onda je uslijedio šok. "A sad da ja vama nešto kažem, vi ste sve ove komentare govorili Luciji!", kazala je sestra Zaninović otkrivši kako su se našalile sa žirijem čije je komentare ostala slušati Lucija umjesto Ane. Šala je prošla kako je planirana.

image

Ana i Lucija Zaninović, Ples sa zvijezdama

NOVA TV

U tom su trenu i publika i žiri prasnuli u smijeh, a uz Marka i Igora ni Franka Batelić kao ni Larisa Lipovac Navojec nisu mogle vjerovati kako su ih sestre Zaninović uspjele prevariti. Problem s raspoznavanjem imala je i voditeljica Tamara Loos - kada su se sestre zavrtjele u green roomu, nije mogla razaznati koja je Ana, a koja je Lucija.

image

Ana i Lucija Zaninović, Ples sa zvijezdama

NOVA TV

Petu epizodu napustili su Emilija Kokić i Patrik Seretin, koji su za svoj posljednji ples izveli salsu. S Emilijom je nastupila njena kuma Petra Seitz. Natjecanje nastavlja devet parova, a iduća epizoda emitira se na Novoj TV na Uskrs.

image

Ana i Lucija Zaninović, Ples sa zvijezdama

NOVA TV
Linker
10. rujan 2023 10:36