Nije išlo

Koji šok! DiCaprio prekinuo s djevojkom, i to baš nakon što je napunila 25 godina

Par je bio u vezi pet godina, a zanimljivo je da se znaju mnogo dulje, otkako je ona imala 12, budući da je bio obiteljski prijatelj.

Svijet singl muškaraca postao je bogatiji za jedno novo-staro ime. Naime, kako javljaju svjetski tabloidi Leonardo DiCaprio raskinuo je sa svojom 22 godine mlađom djevojkom Camilom Morrone nakon pet godina veze.

Ovaj 47-godišnji oskarovac i 25-godišnja ljepotica ‘tiho‘ su se razišli nakon pola desetljeća. Strani mediji nagađaju i ‘bockaju‘ Lea da je djevojku ostavio jer je napunila 25 godina, što je za njegov ukus već prestaro.

Jer i ovaj prekid uklapa se u obrazac ponašanja nekadašnjeg holivudskog ljepotana, da nikad (javno) nije hodao sa ženom koja je starija od 25 godina.

Ljudi bliski DiCapriju otkrili su da su se Morrone i glumac u posljednje vrijeme udaljili. "Leo i Camila su prekinuli svoju vezu tijekom ljeta. Nema loših osjećaja među njima, to je došlo kao prirodan završetak" otkrio je izvor za The Sun.

image

Leonardo Dicaprio i Camila Morrone

LRNYC/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ono što je zanimljivo za ovaj sada već bivši par da su se prvi put upoznali još 2008. kada je Camila imala samo 12 godina. Naime, njegov dugogodišnji prijatelj Al Pacino godinama je hodao s Camilinom majkom Lucilom Solá. Pacino je Lea upoznao s obitelji, a oni su godinama ostali prijatelji.

Leonardo i Camila službeno su prohodali oko 2017., nakon njegova prekida s modelom Ninom Agdal koji se dogodio samo nekoliko dana prije Filmskog festivala u Cannesu. Iako su putem svojih PR timova isprva zanijekali da su zajedno, vezu su ipak ‘priznali‘ tako što su zajedno došli na rođendansku zabavu Ellen DeGeneres.

Linker
24. travanj 2024 14:18