na dva kraja svijeta

Kolinda se družila s Macronom, znamo gdje je tada bio Jakov

Naši su u Katru već napravili podvig, stoga bivša predsjednica s tribina, u društvo francuskog predsjednika, ističe ono što svi osjećamo ‘Vatreni su zakon‘.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nije mogla poslati značajniju poruku našim reprezetnativcima uoči presudne utakmice s Marokom. Na njezinom Instagram profilu ponovno je istaknuta fotografija s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom s kojim se susrela u Katru za vrijeme utakmice između Francuske i Maroka.

Tada je izrazila podršku reprezentaciji s kojom smo se prije četiri godine već susreli u finalu Svjetskog prvenstva, a usto su nam najveći rivali u rukometu. Tom prigodom izabrala je posebni odjevni predmet, Louis Vuitton košulju na kockice s potpisom legendarnog dizajnera te modne kuće, Virgila Abloha.

image

Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović

PHILIPPE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA PHILIPPE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Fotografiju je objavila jučer, a znakovitu košulju prvi put je nosila na utakmici između Brazila i Švicarske.

image

S navijačima u Katru

TOM DUBRAVEC/CROPIX CROPIX

Sada pak, ponovno isticanje fotografije s francuskim predsjednikom znači samo jedno: "Idemo po medalju".

Za to vrijeme njezin suprug Jakov Kitarović bio je u Zagrebu. Bodrio je odbojkašice "Mladosti" na utakmici protiv igračica finskog kluba "Kangasala" u sklopu kupa CEV. Riječ je o drugom najvažnijem natjecanju u tom sportu, iza kojeg stoji Europska odbojkaška federacija.

image

Jakov Kitarović u Domu odbojke Bojan Stranić

GORAN MEHKEK/CROPIX CROPIX
image

Mladost se susrela s Kangasalom u Kupu CEV za žene

GORAN MEHKEK/CROPIX CROPIX

Treba dodati kako je moćna modna poruka njegove supruge, odaslana prepoznatljivim printom košulje, tek jedno u nizu ohrabrenja Vatrenima. Naši će i ovaj put ostaviti srce na travnjaku i učiniti nas ponosnima, ma kakav rezultat bio.

image

Podrška na utakmici Hrvatska - Kanada

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Kolinda je dosad navijala u prepoznatljivom, crveno-bijelom dresu, pojavila se i u raskošnoj, posavskoj narodnoj nošnji čije su boje, dakako, crvena i bijela. Zacijelo je svjesna da je naša reprezentacija već napravila podvig i stoga svojim modnim odabirima želi istaknuti ponos koji svi osjećamo. I ponoviti svima znani moto: "Vatreni su zakon".

Linker
22. travanj 2024 20:15