"Spajamo Hrvatsku"

Kolinda Grabar-Kitarović šetala Pelješkim mostom pa sjela na pod

Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovala je svečanosti otvorenja mosta a Pelješcu, što je na originalan način obilježila na društvenim mrežama.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je jedna od gostiju na svečanom otvorenju Pelješkog mosta. Kako je i inače vrlo aktivna na društvenim mrežama Grabar-Kitarović i taj je događaj obilježila i to s dvije objave, prvo videom, a kasnije slikom.

"Moj prvi hod po Pelješkom mostu. Spajamo Hrvatsku", napisala je uz snimku na kojoj se prvo vide njezine cipele koje hodaju po novom mostu, a zatim je kameru mobitela dignula da se vidi ostatak mosta i plava svjetla.

Zatim je objavila i vrlo unikatnu fotografiju, na kojoj Kolinda Grabar-Kitarović sjedi ‘po turski‘ na praznom mostu. Bivša predsjednica sjela je na asfalt, dok se iza nje vide svjetla mosta. Privilegiju za ovako jedinstvenu fotografiju ima samo nekolicina ljudi, jer je od sinoć Pelješki most otvoren za promet.

Svojim objavama Kolinda Grabar-Kitarović oduševila je pratitelje, preko 10.000 ‘lajkalo‘ je fotografiju, a ispod nje i videa samo su se stali nizati komplimenti od domaćih, ali i pratitelja diljem svijeta.

"Najbolja žena na čelu države", napisao je jedan stranac.

"Sunce naše lipo i drago... jedinstvena si... drugačija od drugih", stigao je kompliment iz zemlje.

Linker
23. ožujak 2024 12:11