ISPRIČALA SE

Komentar slavne komičarke na račun izgleda Nicole Kidman nije dobro prošao: "Ovo je zločesto"

Nije prvi put da netko komentira izgled Nicole Kidman, no američka komičarka koja u šalama ne štedi ni sebe, naletila je na otpor obožavatelja slavne glumice pa se ispričala na sebi svojstven, sarkastičan način.

Komičarka Amy Schumer prilično je opakog jezika, a ovaj put na meti joj se našla oskarovka Nicole Kidman. Na svom Instagramu objavila je njezinu fotografiju kako ukočenog lica i smrznutog pogleda sjedi u loži na US Openu uz podrugljivi komentar - Ovako sjedi čovjek.

Na fotografiji Nicole zaista izgleda pomalo ukočeno i neprirodno, no taj sarkastični komentar nekim pratiteljima slavne komičarke nije bio nimalo smiješan. ‘‘Maltretirate li trenutačno Nicole Kidman, dobitnicu Oscara i Emmyja, putem interneta?‘ napisao je jedan pratitelj. ‘‘Ovaj post je zaista ispod časti. Što njime želite postići‘‘, napisao je drugi. ‘‘ Woow, tako zločesto! Očekivala sam da će jedna od mojih omiljenih komičarki imati više poštovanja prema drugim ljudima. Ponižavanje drugih ionako je uvijek znak vlastite nesigurnosti, stoga bi se kritičarka u ovom slučaju trebala pogledati u ogledalo.‘‘, ‘‘Uvijek sam mislila da si duhovita, pogledala sam sve tvoje filmove i emisije, pročitala sam i tvoju knjigu. Ali ovo selektivno javno trolanje kolegice? Ne, hvala!‘‘...

image

Fotografija uz koju je komčarka napisala - Ovako sjedi čovjek

ANDREW SCHWARTZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

No bilo je i onih koji su se pridružili ismijavanju slavne Nicole.

‘‘Vjerojatno joj je jako neugodno jer ju snima neki stranac. To je izraz frustracije koji joj curi kroz botoks.‘‘ No Amy Schumer nije stala samo na tom komentaru. Napisala je ispriku u kojoj je pak okrznula Milu Kunis i Ashtona Kutchera koji su dali pismenu podršku Dannyju Mastersonu, kolegi iz humoristične serije ‘‘Lude sedamdesete‘‘ koji je dobio 30 godina zatvora zbog silovanja dviju žena.

image

Amy Schumer

SOPA IMAGES LIMITED/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

‘‘Želim se ispričati svim ljudima koje sam povrijedila objavljivanjem fotografije Nicole Kidman aludirajući da izgleda kao vanzemaljac. Tražit ću od glumačke postave ‘serije ‘Lude sedamdesete‘‘ da mi napišu pisma zagovarajući moj oprost.‘‘ Oba posta je obrisala, a Nicole Kidman nije komentirala njezin zločesti komentar.

Linker
25. travanj 2024 17:28