INSTAGRAM/KORANA GVOZDIć
PRIJE DVIJE GODINE

Korana Gvozdić iskreno o teškim danima nakon rođenja sina: ‘Bilo je to daleko od radosti...‘

Maleni je Oliver na svijet stigao mjesec dana prije termina, a Korana je uz njega u bolnici provela 38 dana. U teškim trenucima, utjehu joj je pružila - rođendanska kapica.

Maleni je Oliver na svijet stigao mjesec dana prije termina, a Korana je uz njega u bolnici provela 38 dana. U teškim trenucima, utjehu joj je pružila - rođendanska kapica.

Oliver, sinčić voditeljice Korane Gvozdić i komičara Ivana Šarića, 13. je travnja proslavio svoj drugi rođendan. "Najljepše dvije godine", poručila je tada Korana uz niz fotografija s proslave. Na glavi je tom prilikom nosila kartonsku rođendansku kapicu, koja za nju ima posebno značenje.

Naime, maleni je Oliver na svijet stigao mjesec dana prije termina, a Korana je uz njega u bolnici provela 38 dana. Kako je otkrila u nedavnoj objavi, upravo joj je rođendanska kapica u teškim trenucima pružila svojevrsnu utjehu.

"Nije lako objasniti tok misli koji se tada vrtio u glavi, ali čvrsto sam vjerovala da će on znati da sam pored njega, s kapom na glavi i da slavimo njegov prvi tjedan. Bilo je to daleko od one radosti koju bi majka trebala ili mogla osjećati, ali nekako sam se morala trgnuti", započela je Korana, dodavši kako mu je svakog sljedećeg tjedna dolazila s kapicom.

"Na pitanje doktora i sestara “Koji ono danas slavimo?” ja sam sa sve većim i većim osmijehom odgovarala “Evo drugi!” “Treći nam je!” “Već nam je četvrti!”, “Petiiii!" Bezbroj fotki i videa poslali smo tati koji nije mogao ući u bolnicu, ali bio je na drugoj strani video poziva. Kapica je s nama proslavila i prvu godinu, a sada evo i drugu! I znate što!? Nikada ne treba podcjenjivati šareni komad kartona!", zaključila je.

Linker
28. travanj 2024 07:05