Nije zablistala

Kourtney Kardashian isprovocirala fanove fotkom iz kupaonice: ‘Ovo je grozno‘

Oko svoje kade i na zahodsku školjku postavila je tanjure s hranom koji bi mogli uključiti ‘degustacijski jelovnik‘ iz pakla punog bakterija.

Nije zlato sve što sja na društvenim mrežama. Vidjelo se to po reakcijama fanova Kourtney Kardashian na njene ne baš uobičajene navike u kupaonici. Reality zvijezdi u ponedjeljak se na njezinom profilu na Instagramu omaknula slika kakvu malo tko želi vidjeti u ma kojoj kupaonici, a kamo li zvijezde popularne američke kulture čiji bi životni stil te higijenske navike trebale biti uzor. U prostoru koji bi trebao biti samo njen, 43-godišnja supruga američkog glazbenika Travisa Barkera poslagala je silne tanjure s hranom. Zapravo, poredala je oko svoje kade napola pojeden "degustacijski slijed", a tanjur s hranom smjestila je i na poklopljenu školjku toaleta. Šokirani pratitelji, kojih ima 216 milijuna, ocijenili su tu naviku riječju "odvratno".

image

Kourtney Kardashian s s djecom 2018., dok su bila

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

"Hej, baš moraš jesti tamo gdje ideš obaviti znaš već što…?", zanimalo je fanove.

Kourtney se brzo osvrnula na skandal emotikonom koji sugerira da ju je zbunila reakcija, ali je nije uzela za ozbiljno, prenosi Daily Mail. Ukratko, majci troje djece, 13-godišnjeg sina Masona, desetgodišnje kćeri Penelope te osmogodišnjeg sina Reigna, nije jasno što je u njenom storyju sporno.

U kupaonici je bilo svega, a zajednički nazivnik storyja s hranom, koja se ne bi trebala jesti ondje gdje je ona odabrala, mogao bi biti marketinški trik.

Jučer je, naime, pušten prvi trailer nove, treće sezone reality showa Kardashianki na platformi Hulu, čije prikazivanje počinje 25. svibnja. Možda je jednostavno htjela "zakuhati" atmosferu prije prikazivanja. Radi li se o "navlakuši" ili o ružnoj navici, otkrit ćemo u svibnju.

Linker
25. travanj 2024 12:32