BOOHOO/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
četvrta sreća

Kourtney Kardashian odgovorila na komentare da je u 45. prestara za majčinstvo

Reality zvijezda dolazak prve zajedničke bebe sa suprugom Travisom Barkerkom nazvala ostvarenjema sna, a progovrila je i o umjetnoj oplodnji i čega se sve morala odreći u trudnoći.

Reality zvijezda dolazak prve zajedničke bebe sa suprugom Travisom Barkerkom nazvala ostvarenjema sna, a progovrila je i o umjetnoj oplodnji i čega se sve morala odreći u trudnoći.

Kourtney Kardashian-Barker, koju uskoro čeka rođenje četvrtog djeteta, u razgovoru za talijanski Vanity Fair osvrnula se na trudnoću, ali i zle komentare koji ju prate. Naime, mnogi su komentirali kako je s 44 godine prestara za majčinstvo, no, kaže, kako ju takvi zli komentari uopće ne smetaju. ‘‘Ti komentari ne utječu na mene. Onima koji govore takve stvari, samo kažem: kako se usuđujete dovoditi u pitanje božji plan?"

Za prvo dijete koje će dobiti sa suprugom, glazbenikom Travisom Barkerom kaže da je za nju - ostvarenje sna. Kourtney već ima troje djece, Masona, Penelope i Reigna, s bivšim partnerom Scottom Disickom dok Travis iz braka s modelom Shannom Lynn Moakler ima 17-godišnju kćer Alabamu i 20-godišnjeg sina Landona.

image

Dijete s Travisom barkerom ostvarenje je njezinih snova

WCP,4CNRS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Reality zvijezda progovorila je i o svom iskustvu s medicinski potpomognutom oplodnjom, rekavši kako je tijekom tog procesa smatrala da joj to za nju pogrešno.

‘‘Duboko u sebi znala sam da to nije prava stvar, objasnila je. "I zapravo, stalno sam govorila Travisu: ako nam je suđeno imati dijete, onda će se to jednostavno dogoditi. I tako je i bilo: kad smo prestali forsirati, onda sam i zatrudnjela", priznala je Kourtney te dodala i da jako uživa u majčinstvu.

"Volim doživljavati život kroz njihove oči i raditi s njima sve ono što sam radila kao dijete. Ići u Disneyland i uživati u nekim iskustvima koja oni proživljavaju po prvi put. Volim tradiciju i stvaranje uspomena i da nam svakodnevne, male stvari budu posebne i čarobne. To što sada to mogu proživljavati s Travisom je ostvarenje sna."

image

S kćeri penelope koja ima 11 godina

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Progovorila je i po čemu se ova trudnoća razlikuje od prethodne tri, rekavši da ima potpuno novi tim liječnika i nova pravila kojih se mora pridržavati.

"Fizički se osjećam odlično. Volim biti trudna. Opsjednuta sam idejom da sam trudna! Ali ovaj put me prati druga skupina liječnika, koji su mi dali mnoga ograničenja u prvim mjesecima. Bez vježbanja, bez pilatesa, bez kofeina i bez putovanja avionom. Čak i bez seksa! Sav taj oprez me malo uplašio jer u prošlim trudnoćama nisam imala nikakvih ograničenja", otkrila je Kourtney.

Linker
26. travanj 2024 08:00