STEPHEN COKE/SHUTTERSTOCK
nisu uspjeli

Krah ljubavi: Razvodi se kći neprežaljenog glumca Paula Walkera

Glumac i manekenka zaručili su se samo nakon dva mjeseca veze, a vjenčali u listopadu 2021. godine u Dominikanskoj Republici.

Glumac i manekenka zaručili su se samo nakon dva mjeseca veze, a vjenčali u listopadu 2021. godine u Dominikanskoj Republici.

Kći preminulog glumca Paula Walkera i bivše učiteljice Rebecce Soteros, Meadow Walker razvodi se od supruga Louisa Thorntona-Allana. Dvadesetpetogodišnja manekenka i glumac priznali su da se razvode u zajedničkoj izjavi koju su objavilia na društvenim mrežama.

"Nakon tri prekrasne godine braka, zajedno smo odlučili da ćemo se prijateljski rastati. Ovo je zajednička odluka i iskreno se nadamo da će svi poštovati našu želju za privatnošću. Jedno prema drugome gajimo međusobno poštovanje i ljubav te ćemo se nastaviti podržavati u svemu", piše u objavi.

Louis i Meadow zaručili su se u kolovozu 2021. godine, dva mjeseca nakon što su se zaljubili, a u listopadu iste godine vjenčali su se u Dominikanskoj Republici. Do oltara ju je otpratio glumac Vin Diesel, inače Paulov najbolji prijatelj i kolega sa seta filmova "Brzi i žestoki" te njezin krsni kum.

Tada je Meadow podijelila video s vjenčanja na Instagram profilu. Bilo je to intimno vjenčanje sa svega nekoliko uzvanika. "Konačno vjenčani", napisala je manekenka, koja nije skidala osmjeh s lica. Walker je odjenula jednostavnu bijelu vjenčanicu modne kuće Givenchy.

Meadow je sa samo 15 godina ostala bez oca Paula koji je tragično poginuo u automobilskoj nesreći 2013. godine. Zvijezda akcijski filmova "Brzi i žestoki" imao je samo 40 godina. Njegova kći, je tada tužila automobilsku kuću Porsche te je tvrdila kako je Paul zapaljen živ zbog neispravnog pojasa koji ga je prikliještio. Prije šest godina postigla je nagodbu s automobilskim divom.

Kada je napunila 18 godina, Meadow je preuzela upravljanje očevom humanitarnom Zakladom koju je osnovao s ciljem zaštite bioraznolikosti i oceana te za pomoć stradalima od prirodnih katastrofa i nepogoda.

Linker
27. travanj 2024 16:15