Joe Mangiello and Sofia Vergara

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA
Iznenadili javnost

Kraj braka: Sofia Vergara i Joe Manganiello objavili da su donijeli tešku odluku

Nagađanja su istinita - ljubavi slavnog para došao je kraj.

Nagađanja su istinita - ljubavi slavnog para došao je kraj.

Nakon gotovo osam godina braka, razvodi se holivudski par koji je slovio za jedan od najskladnijih na sceni. Glumci Sofia Vergara i Joe Manganiello potvrdili su da je odluka bila teška, no da ipak nastavljaju svatko svojim putem.

Potvrda o razvodu dolazi nakon što je javnost posljednjih tjedana nagađala da se par razdvojio, a šuškanja su krenula nakon što duže nisu viđeni zajedno u javnosti, a Sofia je objavljivala fotografije s odmora na kojima je sama. "Kao dvoje ljudi koje se iznimno voli i poštuje, ljubazno vas molimo za privatnost u razdoblju života u kojem tražimo svoj novi put", potvrdio je par za Page Six.

Par se vjenčao 2015. godine na Palm Beachu, godinu dana nakon što su prohodali i oko šest mjeseci nakon zaruka. U braku nisu postali roditelji, dok glumica poznata po ulozi u seriji "Moderna obitelj" ima sina iz prošle veze. Par nije otkrio razloge zbog kojih se razvode, no izvor blizak paru navodi da je riječ o razlikama u karakteru preko kojih nisu mogli prijeći.

"Joe je veliko dijete, on voli zabavu. Uživa igrati Dungeons & Dragons, voli hrvanje, video igre, odlaske na koncerte i obožava NFL", rekao je izvor i nadodao da i Sofija uživa u druženjima no ipak je fokusirana na drugačije stvari u životu. O rastavi navodno razmišljaju već duže vrijeme, pokušali su provoditi vrijeme odvojeno kako bi razmislili on svom braku te zajedno zaključili da će nastaviti svatko svojim putem.

Linker
29. travanj 2024 17:50