ZVIJEZDA NASLJEĐA

Kraj hit serije koja ju je proslavila, ali i novi početak: Slavna glumica postala majka

Australska glumica, zvijezda hit serije "Nasljeđe", otkrila je da je rodila svoje prvo dijete.

Sarah Snook, koju većina zna po ulozi kćeri medijskog magnata Logana Roya, Shiv Roy, otkrila je na svojem Instagramu da je rodila svoje prvo dijete. Glumica je objavu povezala s emotivnom posvetom seriji "Nasljeđe" koja je nedavno završila, a uz sve je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako s djetetom gleda ispred televizora i gleda finalnu epizodu serije.

"Upravo sam pogledala finalnu epizodu finalne sezone serije koja mi je promijenila život, a sada se moj život još jednom promijenio", napisala je i dodala kako je teško opisati što joj je "Nasljeđe" značilo.

"Mjesta koja sam posjetila, nevjerojatni talenti s kojima sam radila - srce mi je slomljeno što je sve završilo. Ali isto tako, srce mi je puno uspomena, dobrih vremena, izazova i trijumfa i zbog toga sam zahvalna. Ovo je vrhunac moje karijere koji će teško biti nadmašiti, blagoslovljena sam što sam se mogla pridružiti ovoj ludoj avanturi. Najviše od svega, ipak, nedostajat će mi ljudi", priznala je 35-godišnja glumica koja je trudnoću otkrila na premijeri četvrte, i posljednje, sezone serije u ožujku ove godine u New Yorku.

image

Sarah Snook i Matthew Macfadyen, njezin televizijski suprug, na premijeri sezone u ožujku ove godine

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Glumica je tada otkrila da ima još dva mjeseca do termina, a priznala je i da je jako uzbuđena što će ona i njezin suprug Dave Lawson postati roditelji. Sarah je zaprosila Davea u listopadu 2020., a par se vjenčao u njezin domu u Brooklynu, u New Yorku.

"Na početku pandemije, ostala sam u izolaciji u Melbournu s jednim od mojih najboljih prijatelja i jednostavno smo se zaljubili. Bili smo prijatelji od 2014., živjeli smo zajedno, putovali, uvijek bili sretni kad bi se vidjeli - ali je sve bilo platonski", otkrila je Sarah u intervjuu za Vogue 2020. godine.

Linker
23. travanj 2024 23:46