prekid

Kraj ljubavi Džepne Venere: nakon 5 godina veza nije izdržala veliku promjenu

Australska pjevačica Kylie Minogue i bivši kreativni direktor magazina GQ, Paul Solomons prekinuli su vezu nakon 5 godina, a čini se da je ljubavi presudila udaljenost.

Stigao je kraj još jedne ljubavi za pjevačicu Kylie Minogue. Australska glazbenica i Paul Solomons prekinuli su petogodišnju vezu, a čini se da im je presudila razdvojenost. Naime, Džepna Venera se nakon desetljeća življenja u Britaniji, odlučila vratiti u rodni Melbourne, dok je njezin dečko ostao živjeti u Londonu. Prijatelji para potvrdili su za The Sun da nisu mogli savladati vremensku razliku od 11 sati i jednostavno je veza prestala funkcionirati.

image

Kylie i Paul na GQ Men of the Year nagradama 2018. godine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Na istoj dodjeli nagrada godinu kasnije

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Prekid je došao sporazumno i očigledno nakon što se nisu uspjeli dogovoriti oko zajedničkog života u jednom od gradova, a par je ostao u prijateljskim odnosima. Kylie za sada navode nije komentirala, a vjerojatno i neće jer se želi u potpunosti fokusirati na karijeru.

image

Kylie Minogue i Paul Solomons na eventu Versace x Frieze 2021.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prije dvije godine pričalo se i da se par zaručio - i iako je tada njihova obitelj vijesti potvrdila, glasnogovornik pjevačice sve je demantirao nekoliko dana kasnije i poručio kako se ništa nije promijenilo. Ipak, te 2021. promijenila se njezina adresa prebivališta - Kylie se nakon 30 godina života u Britaniji odlučila vratiti u Australiju. "Provela sam mnogo vremena sa svojom obitelji ove godine i uživala sam", izjavila je tada. Par je posljednji put viđen zajedno u svibnju 2022. na premijeri ABBA Voyage u Londonu, dok je Kylie nedavno zablistala na Tjednu visoke mode u Parizu gdje je stigla podržati modnu kuću Valentino.

image

Kylie Minogue na Tjednu visoke mode u Parizu, modne kuće Valentino u siječnju ove godine

SGP/DDP USA/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 00:12