Bili su prijatelji

Krenula je dalje: Jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu nakon razvoda ponovno ljubi

Brazilska manekenka Gisele Bundchen od lipnja 2023. godine u vezi je sa svojim trenerom Joaquimom Valenteom, tvrde izvori bliski paru iako nijedno od njih za sada ne želi javno govoriti o prirodi svog odnosa.

Brazilska manekenka Gisele Bundchen i njezin trener jiu-jitsua Joaquim Valente navodno su u vezi od lipnja 2023., potvrdio je za časopis People izvor blizak paru. "Da, istina je. Oni su u ljubavnoj vezi još od lipnja. Idu korak po korak, a u početku su bili samo jako dobri prijatelji. Ona je vrlo tajanstvena po pitanju ljubavnog života i željela je da veza bude što je moguće više tajna dok se bolje ne upoznaju", rekao je izvor za spomenuti magazin.

image

Ni Gisele ni Joaquim još uvijek nisu komentirali najnovije navode o njihovoj vezi

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Drugi izvor tvrdi kako su se osjećaji između manekenke i trenera razvili dok su bili samo prijatelji. "Bio joj je izuzetno velika utjeha dok je prolazila kroz težak razvod. Njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubavni odnos tek nakon njega", kazao je izvor.

Iako se par još uvijek nije oglasio o ovim navodima, već se nekoliko mjeseci šuška o njihovoj ljubavi. Inače, jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu početkom 2023. rastala se od supruga, uspješnog igrača američkog nogometa Toma Bradyja nakon 13 godina veze, a zajedno imaju i dvoje djece, kćer Vivian i sina Benjamina.

Dok je jednom prilikom govorila o razlozima razvoda, manekenka je naglasila kako to nije bilo nešto što je nužno željela: "To nije nešto o čemu sam sanjala i čemu sam se nadala. Moji su roditelji u braku 50 godina i zbilja sam željela da se to dogodi i meni", priznala je, pa nastavila: "No mislim da moraš prihvatiti da se ponekad zbližavate, a ponekad razdvajate. On je otac moje djece i uvijek ću mu željeti sve najbolje i zahvalna sam što mi je podario prekrasnu djecu"., kazala je manekenka.

image

Gisele Bündchen i Tom Brady razveli su se 2023. nakon 13 godina braka

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Kao glavni razlog njihova razvoda uglavnom se spominjala njezina zabrinutost oko utjecaja sporta na Bradyjevo zdravlje, a navodno mu je čak i dala ultimatum da se umirovi ili će njihov brak završiti. Igrač američkog nogometa to je i učinio početkom 2022. da bi se vrlo brzo predomislio te vratio karijeri profesionalnog sportaša. To je izgleda i presudilo njihovu braku jer su u listopadu iste godine službeno objavili da se razvode.

Linker
12. travanj 2024 00:22